Най-мразените и то с право.И едните и другите не стават, но сред ченгетата поне има и някой друг свестен.GaVrosH написа:ченгета и журналета... любимите ми две прослойки в обществото...
Отнасяли ли са се полицаи зле с вас?
- lady_di
- В началото бе словото
При положение, че увеличиха заплатите на шофьори и лекари (не съм против)необходимо е и на органите на реда да се повишат. Голяма част от тях нямат стимул да си вършат работата, какво остава да са културни, при тези условия на труд. Сега лятото дори нямат право на отпуск, поради нуждата на висшестоящите персони от МВР да ползват правото си на почивка и много други негативни предпоставки, така че е нормално някои от тях да правят напук на системата, още повече, че не могат при нормален ред да се вдигнат на стачка, както лекари и тн. 
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Усещам, че на някой баща му е полицай...lady_di написа:При положение, че увеличиха заплатите на шофьори и лекари (не съм против)необходимо е и на органите на реда да се повишат. Голяма част от тях нямат стимул да си вършат работата, какво остава да са културни, при тези условия на труд. Сега лятото дори нямат право на отпуск, поради нуждата на висшестоящите персони от МВР да ползват правото си на почивка и много други негативни предпоставки, така че е нормално някои от тях да правят напук на системата, още повече, че не могат при нормален ред да се вдигнат на стачка, както лекари и тн.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С мен никога досега не са се държали отворено!
Добър ден/ Добър вечер, еди-кой-си. Документите за проверка.
Благодаря, приятен ден!------>Съответно аз пожелавам "Лека служба"
и се изнасям.
Общо взето така протичат проверките при мен
Добър ден/ Добър вечер, еди-кой-си. Документите за проверка.
Благодаря, приятен ден!------>Съответно аз пожелавам "Лека служба"
и се изнасям.
Общо взето така протичат проверките при мен
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Fellblade
- От дъжд на вятър
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
- Обратна връзка:
най-кофти е в синьото такси, защото там си самичак срещу тях и ако гъкнеш по високо може да си те набият и ти да го отнесеш, защото няма кой да свидетелства срещу тях. Освен това има изключително малоумни индивиди сред тях, един приятел, който е дознател твърди, че вицовете за полицаи не са вицове и това важало с пълна сила за шефа му... И как да е иначе като шефа на МВР в България е инженер... и това е само началото
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
- Ira_dei
- Драскач
Продажни,мързеливи,груби много често пъти.Те са срам за униформата си...рядкост са онези които работят с удоволствие и ще дадат всичко,за да помогнат на нуждаещите се.Куки...кво да ги правиш
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
С мен са се заяждали като са виждали, че съм от друг град.
В София май не ми се е налагало да общувам с блюстители на закона. Само веднъж на НДК някакви полицаи, облечени като цивилни (показаха си документите, де) ни обискираха за наркотици и също се заяждаха нещо.
А, също така веднъж в шести клас се напорках като свиня и заспах под едно дърво в Борисовата и драйфах върху себе си. Тогава след два часа ме намериха някакви полицаи и ми викнаха линейка да ме закара до нас
Те поне не се заяждаха
Но на мои приятели им се е случвало да им искат подкуп или да ги ребрят и джобят. Вярно, били са в нарушение, но това не е причина да ти свият парите и телефона и да те наритат в ребрата и бъбреците.
В София май не ми се е налагало да общувам с блюстители на закона. Само веднъж на НДК някакви полицаи, облечени като цивилни (показаха си документите, де) ни обискираха за наркотици и също се заяждаха нещо.
А, също така веднъж в шести клас се напорках като свиня и заспах под едно дърво в Борисовата и драйфах върху себе си. Тогава след два часа ме намериха някакви полицаи и ми викнаха линейка да ме закара до нас
Но на мои приятели им се е случвало да им искат подкуп или да ги ребрят и джобят. Вярно, били са в нарушение, но това не е причина да ти свият парите и телефона и да те наритат в ребрата и бъбреците.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти