Втора специалност 2

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Въобще не съм наясно с логопедията, нямам ни един познат, който да учи това. Очевидно не се е справила, но то е въпрос до натура. Аз лично колкото съм по-натоварена, толкова по-пълноценно се чувствам. На такива като мен им викат работохолици :)
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
melt with the stars
В началото бе словото

Мнение от melt with the stars »

elfer написа:Не винаги ги изнасят във всеки факултет. Но на едно място задължително се изнасят - на таблото пред "Учебен отдел" на Ректората. Намира се на първия етаж до ЮФ. Принципно в началото на юли всяк година са вече там. За тази година ги изнесоха вече.
благодаря ти много за инфото :wink:
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
assia
В началото бе словото

малко помощ

Мнение от assia »

:roll: Аз съм студентка 2 курс ,ВО редовно във ФЖМК и искам да запиша второ висше тази година .След близки срещи с "любезните чиновнички "от СУ ,горе долу ми стана ясно ,че тази година за студенти от нашия факултет може само социлогия като втора специалност(не знам доколко е така).
Интересува ме ,ако някой има повече инфо и е учил или учи социология в СУ да ме просветли.
Другото ,което ме притеснява е ,че доколкото знам социологията е само редвоно (не ми е ясно как точно се учат две специалности редовно и успоредно :oops: :roll: ).....?!
Ако можете да ме просветлите ще съм много благодарна :lol: :wave:
Аватар
res
В началото бе словото

Мнение от res »

Амии, ходиш си на лекции и за двете специалности, които си записала, после си ходиш и на изпити, нищо по-различно от това да следваш една специалност. Малко повечко учиш иначе....същото.
Ако някой може да ме просветли по следния въпрос ще съм мнг благодарна. Държала съм изпити по история и англ език и имам положителни оценки, завършвам втори курс, имам висок упех и ако няма отпуснати места например за МО, няма некакъв шанс да запиша МО, така ли?
assia
В началото бе словото

Мнение от assia »

:lol: Блясъчко мечтателника!И на мен ми подрязаха крилцата -каквото е обявено това е (цитат на лелката от канцеларията )!
А иначе аз като работя и уча редовно едва ли ще мога да изкарам и второто редовно ,но нейсе........
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Извиянвам се за тъпия въпрос,но аз пак не съм разбрала нещо :oops: :oops:
Мога ли да се явя на кандидат-студ. изпит,въпреки че съм държала вече този изпит? Или задължително ми се взима оценката от изпита, на който съм била навремето?
Изображение
Аватар
res
В началото бе словото

Мнение от res »

да, можеш да се явиш и ти се взима оценката от по-скорошния изпит, който си държала (не съм 100% сигурна). Би трябвало да е така.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Мерси рес. Най-добре е да взимат по-високата от всички оценки вкл. и предишната :) хехе ще видим догодина
Изображение
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

аз, дай боже, ще уча френска филология.ама много ми се иска да уча и балканистика,или и българска филология.възможно ли е?трябва ли да държа изпит по-нататък?
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

такааааа...въпроса ми е при записването за втора специалност има ли значение колко имаш на съответния изпит или няма,стига да е различно от 2?знам,че се гледа успеха от първата ти специалност по принцип,но ми е интересно дали има значение оценката ти от кандидатстудентския изпит :roll: дано ме разбрахте какво имам предвид :oops: а също така трябва ли да си взема някакво писмено уверение,че съм изкарала този изпит предишни години или то си остава в техните архиви?
Изображение
Изображение
Изображение
DivSs
В началото бе словото

Мнение от DivSs »

може ли ако съм задочно да пиша втора специалност след 1-вата година ?
Аватар
Nickelscence
В началото бе словото

Мнение от Nickelscence »

a sas eropeistika s angliiski moga li da zapi6a posle ne6to ot roda na kitastika,qponistika,skandinavistika...?
"It's better to burn out than to fade away!" (Kurt Cobain)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”