17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
темата и за мен беше хубава,отвсякъде чувам само хубави отзиви и гледам доволни усмивки.. а, на мен иначе днес ми е малко каръшки ден... купих си 3 еднакви химикала и трите спряха и последните 2 листа ги писах с малко по-тъмно син химикал и се забелязва!
Имайки предвид правилото за "особен цвят на химикала" дали ако пишеш със син химикал,но с по-тъмен и по-светъл биха ти анулирали работата???
Случвало ли се е на някой до сега да пише не с два еднакви химикала... моля,споделете опит,защото започнах да се притеснявам...
((((((((( Help
Имайки предвид правилото за "особен цвят на химикала" дали ако пишеш със син химикал,но с по-тъмен и по-светъл биха ти анулирали работата???
Случвало ли се е на някой до сега да пише не с два еднакви химикала... моля,споделете опит,защото започнах да се притеснявам...
С теб определено сме на едно мнение!Хора, разбивате ми
Аспарух
Тервел
Страница и половина увод
Никой няма да ви гледа количеството, а качеството...
Колкото за познанията по предната тема - няма да ес вземат под внимание, ако си оплескал нещо от тази...
Така си мисля поне и само заради вас се надявам да не съм прав...
С извинение ама заради ей такива работи на предварителния ме беше страх да пиша добавки, сакън да не оставя знак. Много познати са оставали звездички и тем подобни-никакъв проблем. Един приятел беше сбъркал датата-беше написал друг месец-ако това не се счете за знак...никой не му анулира работатаplamKA написа:Случвало ли се е на някой до сега да пише не с два еднакви химикала... моля,споделете опит,защото започнах да се притеснявам...
((((((((( Help
P.S Уводът е най-много средата на VIII век-Тервел и Аспарух просто не са по темата...
Последно промяна от М.Стоева на 17 Юли 2007, 19:34, променено общо 2 пъти.
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Чакай бе пич. Аз не почвам от Аспарух защото от там почва всичко.Почвам от него, защото такъв е увода не темата във всичките и варианти. А ако се беше паднала войната...и за нея си има увод, който почва от Балканските войни и неуспения опит за нациоално обединение.Дичоу написа:Увод, Увод....ама не да ми почниш от Великото преселение на народите за да покажеш знания....bilbo написа:Ситалк, пич, ти без увод ли си карал ?
Не ми се мисли ако се беше паднала II Св. в. кви уводи щяхте да пишете...
Просто се притеснявам,защото единият химикал е по-светло син,а другият по-тъмен,но просто нямаше с какво да пиша!Дано наистина не анулират за такива неща,които са нормални...(квесторката каза ,че няма проблем)М.Стоева написа:С извинение ама заради ей такива работи на предварителния ме беше страх да пиша добавки, сакън да не оставя знак. Много познати са оставали звездички и тем подобни-никакъв проблем. Един приятел беше сбъркал датата-беше написал друг месец-ако това не се счете за знак...никой не му анулира работатаplamKA написа:Случвало ли се е на някой до сега да пише не с два еднакви химикала... моля,споделете опит,защото започнах да се притеснявам...
((((((((( Help
Стига паника за глупости. Стига да не е черно, златно, бембено-няма проблем. Въобще не се притеснявай и измъчвай заради това ами хващай морето
P.S Уводът е най-много средата на VIII век-Тервел и Аспарух просто не са по темата...
Благодаря за отговора!