Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
оф, хора , вече кво ли не ми мина през ума, чудя се къде да се дяна.. а по принцип не съм човек, който толкова лесно се изнервя.. даже бях решила да не седя пред пц-то и да се чудя как да убивам време, ама само в тоя форум баси вися..ц ц..сигурно аз съм най-лудата.. седя и цъкам върху темата по литература и се чудя и аз за кво ли.. сякаш тук ще ми кажат, че имам 2 или 4..оф, тва е шизофренията и сама скоро ще почна да си говоря..
Нарисувана, цитатът от подписа ти е от "Тютюн" и става дума за Ирина,нали?
Нарисувана, цитатът от подписа ти е от "Тютюн" и става дума за Ирина,нали?
Хм...защо ли това ми звучи тоолкова познатооф, хора , вече кво ли не ми мина през ума, чудя се къде да се дяна.. а по принцип не съм човек, който толкова лесно се изнервя.. даже бях решила да не седя пред пц-то и да се чудя как да убивам време, ама само в тоя форум баси вися..ц ц..сигурно аз съм най-лудата.. седя и цъкам върху темата по литература и се чудя и аз за кво ли.. сякаш тук ще ми кажат, че имам 2 или 4..оф, тва е шизофренията и сама скоро ще почна да си говоря..
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
Хаха а който не се е моли до сега...е може да опита...пантеони с богове колкото ти душа иска...един египетски Тот може би би помогналradja написа:трябва да направим ритуално аутодафе, усещам^^
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка: