Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Реални?!? Ама моля ви се бе хора!
Миналата година писах есето (резнах си крилцата с него!) - сътворих 13 страници, перфектните ми 13 страници! Беше наистина изпипано отвсякъде! Колко получих ли? 3.25
Рядко си признавам, че съм се справила с нещо добре. На изпитите по л-ра мин. година вложих душа, сърце... писах от и за себе си! И им подарих всичките ония бисери! И те ми се изсмяха!
СУБЕКТИВИЗМЪЪЪЪТ скапва понякога всички мечти!
Мразя квесторите в СУ! Но искам да уча там, за да им докажа, че нямат право да лишават хората от съкровените им желания! Искам някой да им натрие носовете!
Нямах нито една грешка на темата миналата година. Оценявали обективно? Моля?!? Я пак!!! Не ми бяха харесали стила!
СТискайте палци, както вече 100 пъти повторих, да попаднете на СХОДНО МИСЛЕЩИ квестори, иначе ви е спукана работата!
Миналата година писах есето (резнах си крилцата с него!) - сътворих 13 страници, перфектните ми 13 страници! Беше наистина изпипано отвсякъде! Колко получих ли? 3.25
Рядко си признавам, че съм се справила с нещо добре. На изпитите по л-ра мин. година вложих душа, сърце... писах от и за себе си! И им подарих всичките ония бисери! И те ми се изсмяха!
СУБЕКТИВИЗМЪЪЪЪТ скапва понякога всички мечти!
Мразя квесторите в СУ! Но искам да уча там, за да им докажа, че нямат право да лишават хората от съкровените им желания! Искам някой да им натрие носовете!
Нямах нито една грешка на темата миналата година. Оценявали обективно? Моля?!? Я пак!!! Не ми бяха харесали стила!
СТискайте палци, както вече 100 пъти повторих, да попаднете на СХОДНО МИСЛЕЩИ квестори, иначе ви е спукана работата!
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
когато говорехме за любов с авторите ми беше по-интересно. много взехте да мислите пак за реалния свят и колко отчайващ е той.
"копаят" от градината на баба, ако искаш и ти отиди може да ги поливаш дори - ще пишат по-хубави оценки ако са напоени и угоени
"копаят" от градината на баба, ако искаш и ти отиди може да ги поливаш дори - ще пишат по-хубави оценки ако са напоени и угоени
Последно промяна от HaPuCyBaHa на 17 Юли 2007, 17:58, променено общо 1 път.
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз доколкото знам проверяващите са около 500. Казвали са ми ,че по принцип са на нивото на един обикновен даскал от някоя гимназия (не всички де).. чувала съм за учудващи случаи на 2-ки, но да се надяваме ние да не сме от тях.. и бтв не го мислете толкова, че и вие като мен ще психясате и ще започнете с тъпите въпроси
... човек ,докато чака , кво ли не му минава през акъла.. затова мразя неизвестността...след около седмица ще видим как сме се представили..
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
Айде някой ако има 6.00 по възможност да пише темата...сиг ще ни просълзи
ако още малко почета из форума имам чуството,че скоро ще започна д сънувам разни пусти коридори по които обикалям, а тук там ще мяркам странни чудовища с каменни изражения,които драскат ли драскат с червени химикалки по иначе изписаните със синьо белоснежни листчета
бррр как да не го побият кандидат-студента тръпки смао при мисълта за това