17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
-
POISON_TOUCH
- В началото бе словото
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
-
POISON_TOUCH
- В началото бе словото
- ra4e^f
- Форумно зомби
benitabeni:) написа:е за тва говорех...кво значение има как се пише...от бързината еееееееееее........ муууууууу...стига с тая дребнавост!ra4e^f написа:"незнам" се пише отделно![]()
Радвам се,че си личи
във всичките ти мнения така си го написала:) а аз се ровя доста
А честит ви Крум на всички !!!
В моята стая (301 в физическия) беше много забавно - 3ма квестори, от които 2 ги намяше доста време, а третия си четеше вестника на първия ред обърнат срещу катедрата.
Иначе имам някои малки грешки ... Сгрешил съм 26 юли с юни ама пусти сметки ....от къде да знам че Ники стои в плиска толкоз време
.
Аз за никви сифони не съм писал и за никъв гръцки огън....ай си тир....
Не се сештам дали написах Лъв 5 Арменец или Сириец...може да съм го сбъркал ама пусти му години.
Също така май пропуснах да спомена че Крум умира на 14 април...аве картинката е пълна.
Успех на всички момичета
П.С. Под наща "стаичка" имаше огромна аудитория, от коята като чух виковете ми стана ясно че е няква лесна тема.
В моята стая (301 в физическия) беше много забавно - 3ма квестори, от които 2 ги намяше доста време, а третия си четеше вестника на първия ред обърнат срещу катедрата.
Иначе имам някои малки грешки ... Сгрешил съм 26 юли с юни ама пусти сметки ....от къде да знам че Ники стои в плиска толкоз време
Аз за никви сифони не съм писал и за никъв гръцки огън....ай си тир....
Не се сештам дали написах Лъв 5 Арменец или Сириец...може да съм го сбъркал ама пусти му години.
Също така май пропуснах да спомена че Крум умира на 14 април...аве картинката е пълна.
Успех на всички момичета
П.С. Под наща "стаичка" имаше огромна аудитория, от коята като чух виковете ми стана ясно че е няква лесна тема.
- reni.misskiss
- В началото бе словото
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ra4e^f
- Форумно зомби
е що не отиде и сега на изпита,така и така си го платил..никога нямаш 100% гаранция,видя какво стана мин годинаДичоу написа:Най- тъпото е, че всичкия ми труд за да изкарам що годе оценка на предварителния, с такава лесна тема...отива в кенефа!!!
Разочарован съм от това, че си мислех че по история съм приключил и мога да волжа силите в Литературата...както и да е...КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Бях там....написах 14 стр. на тема която съм готвил последно Април месец....
Резултата е че почти всички битки, походи и тем подобни са ми объркани годините....
Тва е ташака...че всеки писа по 2134234234 страници на тоя изпит...утешението ми е че мисля че се справих по Лит. та да може да дръпна за правото...
Резултата е че почти всички битки, походи и тем подобни са ми объркани годините....
Тва е ташака...че всеки писа по 2134234234 страници на тоя изпит...утешението ми е че мисля че се справих по Лит. та да може да дръпна за правото...