Не знаеш за какво става въпрос...
17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
-
Disasterpiece
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
Ама такива хора като теб,които тръбят наляво и надясно преди изпита,че знаят еди какво си,сега друга песен пеят и бият отбой
Пък..дано си се справила
Нищо лично[/quote]
да бе...знам ги тия "нищо лочно"...явно и ти вече учиш в су и си прихванала от лицемерието, което е така присъщо за "скъпия ни университет"!
да бе...знам ги тия "нищо лочно"...явно и ти вече учиш в су и си прихванала от лицемерието, което е така присъщо за "скъпия ни университет"!
- ra4e^f
- Форумно зомби
benitabeni:) написа:Ама такива хора като теб,които тръбят наляво и надясно преди изпита,че знаят еди какво си,сега друга песен пеят и бият отбойПък..дано си се справила
Нищо лично
да бе...знам ги тия "нищо лочно"...явно и ти вече учиш в су и си прихванала от лицемерието, което е така присъщо за "скъпия ни университет"![/quote]
Хехе
Късмет с оценките
-
- От дъжд на вятър
-
- От дъжд на вятър
Аз също излязох на втория час,но написах 20 страници.Просто знаех темата наизуст и мисълта ми изпреварваше ръката,а аз пиша доста бързо.
Не си правете сметки без кръчмар все още...нека изчакаме резултатите
Не си правете сметки без кръчмар все още...нека изчакаме резултатите
Последно промяна от hypnosssa на 17 Юли 2007, 16:31, променено общо 1 път.
Уф хора, стига де. Ако режеха за тия глупости по една единици защо въобще се захванахме с историята? Стига трагедии и стига сте си оставяли вратички като изкарате ниски оценки "то щото не писах за Тома Славянина имам 3,88." Get realБавария написа:за него колко ще махнатbenitabeni:) написа:спокс...и аз не съм писала за Тома Славянина...съвсем го изтих от историята, хахаааааааа:):)! ама ударих малко борис накрая, да го компенсира
:):):П
1 единица ли?
Темата е топ 3 готини теми