Е аз,аз.muhahahu написа:Аз съм биологическия...Има ли някой там? Искам в Ректората:(![]()
Остана да разберем и колко души е залата.
Модератор: Boromir
165 не беше ли "Сервантес"? Много приятна стая, имахме упражнения по ЛТЗ там и е много хубава и изключително малка.pure poison написа:някой знае ли дали зала 165 в ректората дали е голяма или малка(дано да е малка, дано да е малка)
ако има някой с мен да казва

Как не се сещам за такива работи.kravhimikat написа:heygod, просто отиди на http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ex+bg.html и отвори разпределението за изпита по литература, например, не вярвам да сме по повече хора в зала, след като сме по-малко като цяло.

Както казах, залата е много приятна. Единственият проблем е, че банките са доста стари и скърцащи, така че не трябва много да подмръдвате по време на диктовката.pure poison написа:имам късмет-18 души е залата

Сега ако кажеш и в залата от 125 души,кое е най-доброто място за сядане и къде четат диктовката - отпред по средата и т.н. ще е добреCatherine написа:Както казах, залата е много приятна. Единственият проблем е, че банките са доста стари и скърцащи, така че не трябва много да подмръдвате по време на диктовката.pure poison написа:имам късмет-18 души е залата

Нре искам да те излъжа, защото аз бях в стая със 17 човека, но от това, което съм чувала - по средата било най-добре. Но все пак нека да каже със сигурност някой, който е бил в голяма аудитория.heygod написа: Сега ако кажеш и в залата от 125 души,кое е най-доброто място за сядане и къде четат диктовката - отпред по средата и т.н. ще е добре.

Ужассссссссссссссссссссс! Искам малка зала! Как може 125 човека? Кошмар! Само знам, че предимството на тези които са отзад е че предават първи... иначе кофтиCatherine написа:Нре искам да те излъжа, защото аз бях в стая със 17 човека, но от това, което съм чувала - по средата било най-добре. Но все пак нека да каже със сигурност някой, който е бил в голяма аудитория.heygod написа: Сега ако кажеш и в залата от 125 души,кое е най-доброто място за сядане и къде четат диктовката - отпред по средата и т.н. ще е добре.