English
Модератор: Boromir
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Така и така съм в темата за английския.
Моето мнение за изпита в УНСС: пълна пародия!!!
Вчера прегледах диктовката,която е качена на сайта на УНСС-то,ами какво да ви кажа ,имам поне 10 грешки,7-8 от които са заради неправилно произнасяне ...
Пример : flows вместо frozen, comfort in вместо comforting,rigins(дори не знам какво си е мислила като го чете) вместо rhythms.На превода няма да ви казвам как прочете mansion и как вместо docks прочете dogs ...
И това ако е преподавател по английски във ВУЗ - пълна пародия.Аз щях да прочета диктовката по-добре...
Моето мнение за изпита в УНСС: пълна пародия!!!
Вчера прегледах диктовката,която е качена на сайта на УНСС-то,ами какво да ви кажа ,имам поне 10 грешки,7-8 от които са заради неправилно произнасяне ...
Пример : flows вместо frozen, comfort in вместо comforting,rigins(дори не знам какво си е мислила като го чете) вместо rhythms.На превода няма да ви казвам как прочете mansion и как вместо docks прочете dogs ...
И това ако е преподавател по английски във ВУЗ - пълна пародия.Аз щях да прочета диктовката по-добре...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
heygod, споко
Ако човекът чете с висок глас няма за какво да се притесняваш. Правил съм диктовка заедно с цялата ми специалност (повече от 120 човека) и ти гарантирам, че ако не си на най-последните редове, няма да имаш проблеми с чуването
И все пак - колкото по-напред, толкова по-добре 
The harder you fall, the higher you bounce...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
сядайте възможно по-напред,миналата година при нас в една огромна аудитория жената,която чете диктовката,си стоеше отпред на бюрото и си мънкаше под носа...добре,че не се бях прецакала да седна най-отзад,а бях към средата
тази година съм с ректората
северно крило,241 зала,30 човека...дано и тази година северното крило в ректората ми е късметлийско 

-
pokahontas
- В началото бе словото
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка: