Какво става с разпределението по английски?!
Модератор: Boromir
Какво става с разпределението по английски?!
Изобщо ще има ли такива. До изпита остават по-малко от 40 часа 
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- pure poison
- В началото бе словото
някой знае ли дали зала 165 в ректората дали е голяма или малка(дано да е малка, дано да е малка)
ако има някой с мен да казва
ако има някой с мен да казва
Последно промяна от pure poison на 17 Юли 2007, 15:37, променено общо 1 път.
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 2, зала 255
Моля ви, кажете ако някое знае дали е малка залата.., и.. има ли някой от вас с мене
Моля ви, кажете ако някое знае дали е малка залата.., и.. има ли някой от вас с мене
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!
You will never win if you never begin!
You will never win if you never begin!
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Миналата година бях в тази зала и смятам, че ми донесе късмет.BeTka` написа:Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 2, зала 255
Най-вероятно ще сте около 50-60 души...Средно голяма зала.
В севереното крило всички зали са по 40-50 човека (с изключение на 272-ра)BeTka` написа:Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 2, зала 255
а някой има ли представа етаж 6, зала 187, ректорат-централна част колко души е - тия бяха малки доколкото си спомням