Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз не мисля за резултатите. чакам си журналистика на 23ти в унсс пък да се надяваме, че и в СУ ще отида. междувременно се мотам и пиша някой др есе, но рядко, че ме мързи. а ми се ходи всяка вечер по дискотеки, но в тоз сливен може да се ходи само петък и събота и сега чакам съботата с нетърпение. 
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Кво да ви кажа бе хорааа..... час и половина преди края на изпита по литература една мацка се сеща да пита как да задраска грешната дума в изречението си.. квесторите стоят и блещят очи... и от първия чин едно доста симпатично, учено момиченце (което си поиска 6 доплънителни листа!) се обърна и на всеослушание обяви следното: "В скобички и отдолу с пунктирана линия..." - не издържах - ИЗСМЯХ СЕ С ГЛАС!!! Последвалият ефект? All Eyes On Meeeee
С пунктир и в скобички, моля ви се..... как да се сдържа, кажете ми как? Захлупих се по очи и продължих да се хиля неистиво, добре че ми е дълга косата и къдравка, та закриваше сълзите в очите ми
Е, не се смеех само на изказването, просто положението понякога е трагично!
А като санундтрак на филма от оня ден - някъде отдолу звучеше моят любим Хуанес с La Camisa Negra - и тогава се сетих, че животът наистина е.....
Хем Йовков, хем латино-чалга... кво повече да очаквам от изпит по литература? 
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Я да попитам, кой проверява и оценява написаното? Колко човека са нагърбени с тази задача. Имам чуството, че не всичко се чете. Изглежда, че има някаква сортировка и без четене на написаното.
На изпита по л-ра в Търново от 300 явили се 44% са двойки. Е и аз имам 2.00, а не очаквах такъв резултат. Написах си темата и по обем и съдържание, си го харесах. Може да не е за 6,00, но пък чак за 2.00-/наравно с тези дето излязоха, се чоплиха, оглеждаха, ядоха и т. н./ мисля, че не е. Мисля, че това е направо отчайващо. Ще си проверя рецензията, но какво от това? Поне ще видя дали е четена! Направо, меко казано, е субекстивизъм!!!!
А сега иди че чакай добри резултати и тук!!!!
На изпита по л-ра в Търново от 300 явили се 44% са двойки. Е и аз имам 2.00, а не очаквах такъв резултат. Написах си темата и по обем и съдържание, си го харесах. Може да не е за 6,00, но пък чак за 2.00-/наравно с тези дето излязоха, се чоплиха, оглеждаха, ядоха и т. н./ мисля, че не е. Мисля, че това е направо отчайващо. Ще си проверя рецензията, но какво от това? Поне ще видя дали е четена! Направо, меко казано, е субекстивизъм!!!!
А сега иди че чакай добри резултати и тук!!!!
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка: