Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

ей не забравяйте, че първа си го заплюх смирненски. докато съм жива може да го пипате - след това НЕ!!! а това за фен клуб на смирненски е мн добра идея :lol:
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

И аз съм за Смирнески.. макар че и Вапцаров не е за изпускане :lol:

P.S. Чакам резултатите от изпита с нетърпение! Дано излязат до към 25ти...
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

аз не мисля за резултатите. чакам си журналистика на 23ти в унсс пък да се надяваме, че и в СУ ще отида. междувременно се мотам и пиша някой др есе, но рядко, че ме мързи. а ми се ходи всяка вечер по дискотеки, но в тоз сливен може да се ходи само петък и събота и сега чакам съботата с нетърпение. :P
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

Ами аз не съм сигурна че искам да си видя резултатите.... нещо много се притеснявам :? То.. минало де, сега няма смисъл да се притеснявам вече , но ми е много нервно.
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Положителните мисли предизвиквали хубавите случки в живота ни... дерзайте значи! Мислете цветно... пък дано не ни зацафарят... и аз си чакам журналистиката в УНСС, но ми е много присърце и тая в СУ :!: :roll:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

kRiss написа:И аз съм за Смирнески.. макар че и Вапцаров не е за изпускане :lol:

P.S. Чакам резултатите от изпита с нетърпение! Дано излязат до към 25ти...
:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Според мен по-добре да си мислим,че сме се изложили на изпита и когато излезнат резултатите да сме приятно изненадани отколкото да сме самоуверени и да ни увехнат мечтите.За тва си мисля,че не съм се справила и се надявам да се изненадам :)
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Да попитам - имам бая задрасквания на литературата - просто аз не мога да пиша без да драскам.може ли затова да ми пишат 2?Горе долу 10-15 са.. не съм ги броила де..
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Хора стига вече наистина прекалявате!

Да,ще ти пишат 2.00 само за това,че си задрасквала!Я се стегни!Аз също имам много задрсаквания ама тва ми е псоледната грижа!
ИзображениеИзображениеИзображение
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

еми питам ,щото в нашата зала ни казаха, че за такова нещо може и да ни анулират работата и все пак се усъмних понеже бяха бая неинформирани и за това питам...
съжалявам, че задавам тъпи въпроси, ама сега се сетих за това..
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аман от тъпи квестори!
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Кво да ви кажа бе хорааа..... час и половина преди края на изпита по литература една мацка се сеща да пита как да задраска грешната дума в изречението си.. квесторите стоят и блещят очи... и от първия чин едно доста симпатично, учено момиченце (което си поиска 6 доплънителни листа!) се обърна и на всеослушание обяви следното: "В скобички и отдолу с пунктирана линия..." - не издържах - ИЗСМЯХ СЕ С ГЛАС!!! Последвалият ефект? All Eyes On Meeeee :lol: С пунктир и в скобички, моля ви се..... как да се сдържа, кажете ми как? Захлупих се по очи и продължих да се хиля неистиво, добре че ми е дълга косата и къдравка, та закриваше сълзите в очите ми :lol: Е, не се смеех само на изказването, просто положението понякога е трагично! :roll: А като санундтрак на филма от оня ден - някъде отдолу звучеше моят любим Хуанес с La Camisa Negra - и тогава се сетих, че животът наистина е..... :twisted: Хем Йовков, хем латино-чалга... кво повече да очаквам от изпит по литература? ;)
dazi
В началото бе словото

Мнение от dazi »

Я да попитам, кой проверява и оценява написаното? Колко човека са нагърбени с тази задача. Имам чуството, че не всичко се чете. Изглежда, че има някаква сортировка и без четене на написаното.
На изпита по л-ра в Търново от 300 явили се 44% са двойки. Е и аз имам 2.00, а не очаквах такъв резултат. Написах си темата и по обем и съдържание, си го харесах. Може да не е за 6,00, но пък чак за 2.00-/наравно с тези дето излязоха, се чоплиха, оглеждаха, ядоха и т. н./ мисля, че не е. Мисля, че това е направо отчайващо. Ще си проверя рецензията, но какво от това? Поне ще видя дали е четена! Направо, меко казано, е субекстивизъм!!!!
А сега иди че чакай добри резултати и тук!!!!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Направо, меко казано, е субекстивизъм!!!!
Добро утро. :D
Аватар
HaPuCyBaHa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от HaPuCyBaHa »

то затова е гадно да се ходи на изпити. как оценят само те си знаят. дано са реални, но ме съмнява :bootyshake:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”