Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
100% ще има 50% двойки и може би повевче..тва са ми го казвали хора от су, и са обеснявали на лекция по статистика как става оценяването и защо има винаго много двойкиииииииии...
benitabeni:) написа:спокс...и аз не съм писала за Тома Славянина...съвсем го изтих от историята, хахаааааааа :):)! ама ударих малко борис накрая, да го компенсира :):):П
за него колко ще махнат
1 единица ли?
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
benitabeni:) написа:100% ще има 50% двойки и може би повевче..тва са ми го казвали хора от су, и са обеснявали на лекция по статистика как става оценяването и защо има винаго много двойкиииииииии...
И защо?
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
В вашите стаи много ли листя теглиха?
Пред мен имаше двама момци, единия вкара 42 страници, другия 38. Викам си, тоя е писал разкрачено като на jenna jameson краката, на излизане го погледнах... Буква до буква, ред до ред, долепени. Евалата на пича.
Нпрежението от изпита обяснява всичко!!!! Извинявайте ако има нещо
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
phoebe написа:В вашите стаи много ли листя теглиха?
Пред мен имаше двама момци, единия вкара 42 страници, другия 38. Викам си, тоя е писал разкрачено като на jenna jameson краката, на излизане го погледнах... Буква до буква, ред до ред, долепени. Евалата на пича.
При нас само едно момиче искаше допълнително, макс бяха 5 листа.
Оценяването на тема е много субективно, не е като компютрите на УНСС
Едни приятели бяха написали перфектни теми без грешки на предватителния, но имаха 4.50. После ходиха да си проверяват темите от по хиляда страници. Пишело им липсва на инфо или каквото там беше. Просто не им ги бяха проверявали
Disasterpiece написа:Оценяването на тема е много субективно, не е като компютрите на УНСС
Едни приятели бяха написали перфектни теми без грешки на предватителния, но имаха 4.50. После ходиха да си проверяват темите от по хиляда страници. Пишело им липсва на инфо или каквото там беше. Просто не им ги бяха проверявали
Е това е гадно................
Е за тва вече искам повече в УНСС а преди беше обратното
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аз ей сега си прегледах темата и...
Ами и аз съм го изпуснала бунта на Тома Славянина и медните сифони за Изстрелване на гръцки огън,които Крум е открил в Месемврия от 36 съм ги намалила на 32.
Други грешки не съм допуснала.Дано не ме санкционират много!
ем незнам колко ще махнат...може и единица да е наказанието че сме забравили Тома...а отностно тва за статистиката: значи представи си че трябва да приемат 2000 човека...явили са се около 6 хиляди на изпита...съответно 50% автоматично са с 2-ки...определят си критерий под който е 2...горе-долу тва беше...ама статистиката е гадна :):)!