влюбчиви ли сте?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

Последните думи!

Тогава какво мислиш, че търсят момичетата в едно момче :?: ???
П.п.
Май ще се бием за първа позиция :twisted: !
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

влюбчив? доста.. и повечето пъти нямам проблем да си го призная :roll: проблема е че обикновено се влюбвам в грешното момиче :?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хе, хе... Вече станахме двама. Трябва да проверим дали нямаме нещо роднинско :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Не е лесна работа да намериш принцът или принцесата от мечтите! Тази или този,който/която ще ти пасва най-добре на характера, на желанията, на твоите цели. Според мен двама души трябва да имат сходни черти,за да се разбират, обичат... И най-важната част е Любовта! Хубаво е,ако има и страст! :) Ей,щях да чета една книга ан Стендал "за любовта". Когато това стане ще ви извадя негови мисли:)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Himera написа:Не е лесна работа да намериш принцът или принцесата от мечтите! Тази или този,който/която ще ти пасва най-добре на характера, на желанията, на твоите цели.
така е... но не е невъзможно :wink:
Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Аз пък мисля, че освен любов и страст трябва да има преди всичко уважение. Защото на всички ни е ясно, че любовта и страстта са до време. А има ли уважение, то то остава за цял живот. Аз искам моят принц да не е идеалния, да не е най-красивия, да не е най-зашеметяващия. Аз искам да остарея с този човек и това никога да не ми тежи. Днес следобяд видях на улицата двама много възрастни мъж и жена, които едва ходеха, но се държаха за ръце и си помагаха докато пресичаха улицата. Завидях им (благородно) и си пожелах, когато някога намеря своя принц да изживея живота си с него и някога след много години нас също така да ни срещне някое момиче на улицата и да ни завиди за това, че сме заедно.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

...
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:09, променено общо 1 път.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Boromir написа:
Himera написа:Не е лесна работа да намериш принцът или принцесата от мечтите! Тази или този,който/която ще ти пасва най-добре на характера, на желанията, на твоите цели.
така е... но не е невъзможно :wink:
А, не! Казваш го на човека, който вярва,че всичко е възможно ан този сват!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

fire написа:Аз пък мисля, че освен любов и страст трябва да има преди всичко уважение. Защото на всички ни е ясно, че любовта и страстта са до време. А има ли уважение, то то остава за цял живот. Аз искам моят принц да не е идеалния, да не е най-красивия, да не е най-зашеметяващия. Аз искам да остарея с този човек и това никога да не ми тежи. Днес следобяд видях на улицата двама много възрастни мъж и жена, които едва ходеха, но се държаха за ръце и си помагаха докато пресичаха улицата. Завидях им (благородно) и си пожелах, когато някога намеря своя принц да изживея живота си с него и някога след много години нас също така да ни срещне някое момиче на улицата и да ни завиди за това, че сме заедно.
И това също спада към моето мнение относно любовта и влюбването... Но освен уважение са нужни и компромиси, разбирателство... :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хе, хеее... Разбира се! Но това са неща, без които не би могла да започне да се развива една връзка.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

имаше едно лафче, точно за случая: "Любовта не е да намериш някого с когото можеш да живееш, а някого без когото не можеш!"
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ей, какво е яко това, ЧНМ 8)
аз затова казвам, че Трипио е мъдрец (и "хиена" - юзд бай пърмишън :lol: )
Последно промяна от Boromir на 24 Авг 2005, 06:26, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

тва "хиена" ще зема да си го патентовам, нещо много ти хареса :P

ама айде стига спам, ще пофилософствам малко по темата.. та общо взето исках да кажа че тва дето го разправяте за уважението, разбирателството, компромисите - да, хубаво е, даже задължително за една връзка.. но не е любов! не мога да дефинирам точно понятието "любов", но определено не се засича с гореизброените. мое лично мнение 8)

Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

и мое :P (веднъж да съвпадат :wink: )
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Tripio написа:тва "хиена" ще зема да си го патентовам, нещо много ти хареса :P

ама айде стига спам, ще пофилософствам малко по темата.. та общо взето исках да кажа че тва дето го разправяте за уважението, разбирателството, компромисите - да, хубаво е, даже задължително за една връзка.. но не е любов! не мога да дефинирам точно понятието "любов", но определено не се засича с гореизброените. мое лично мнение 8)
Ама и те са нужни!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”