17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Но и обема е от значение. И околната повърхнина, и всичко!
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Я кажете кога се очакват резултатите? Нали до седмица трябвало да излязат?
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Я съм дълбоко заинтересуван hypnossa какво е направила. Или не ходи на изпит?

Мойте впечатления - бях в най-голямата зала (аудитория нумер 272). В началото вляво от мен имаше някакви индивиди дето едва ли не изпуснаха закуската през задния двор от радост, аз се усмихнах и почнах да пиша. Резултата може да ви се стори патетичен - 15 страници, едва ли има смисъл да ви обяснявам как не обичам да пиша с ЕЙ такива букви и да оставям по 2 санта разстояние между редовете. Нейсе.
Като излизащи хора, такива в залата почти нямаше. Към края (сиреч 12 и малко) бяхме над половината, в баш края (ест, че ще остана last man standing) бяхме поне 30. Квесторите бяха поне едно 20тина души, за преписване не можеше да става и дума.
Не такова беше положението в кенефите. Влизам си аз, гледам по пода пръснати цифра листчета, с ръкописен и напечатан текст. Жалко, че ме беше гнус да пипам по мокрия под, белким да бях хванал нещо, дето не го знаех.
Като цяло темата е piece o' cake - праволинейна, знаеш ли фактологията и не си имбецил, правиш нещо хубаво.
Имаше и една готина квесторка, а момичета седящо през един ред от мен ми направи егати услугата - викна нещо да разпита въпросната квесторка, и тя застана точно пред мен и се наклони да я чуе. С къса рокличка беше... mmm
В рейса на връщане беше фън, имаше бая фенове от провинцията, стана некъв готин лаф.
Доволен съм от изпита по история, най-вече с това, че ще си разкарам темите от бюрото, да направя малко място за руския език :)
medicate, medicate
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

егати тъпото, сега всички ще изкарат високи оценки :lol:

Някой знае ли една сгрешена година как се "таксува" :lol:
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

reni.misskiss написа:Темата не обхваща само Крум, а Омуртаг, Маламир, Персиян, та даже и Борис. Темата ме изкефи максимално, написах 7 страници, може и малко да ви се вижда, но съм написала най-важното. Ще видим оценката на края на юли.
Sorry нищо лично ама като почнат да ми разправят как в 5 или 7 стр. са написали най важното и почнат да изкарват некви 5.50 откачам напрао. Даже на предварителния имаше некъв пич дето обясняше че в 4 стр. е на писал "най-важното" и има 4.78 тииии луд ли си? Колко може да се напише в толкова стр. като се има предвид че треа да напишеш увод заключение и извори което в най добрия случай ти излиза поне 1,5 стр.? БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО :roll:
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

hypnosssa написа:Разбира се,че обема няма чак толкова голямо значение...важно е качеството!
Не го казвам с лошо, просто чета как някои казват, е ти с 8 листа да имаш 2, а аз с 6 колко ще имам - ми може да имаш много повече и от хора с 20 страници.. То зависи от стил, правопис и др. И 50 листа да напишеш не означава, че имаш 6, и 4 листа да напишеш не означава, че ще имаш 2.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Disasterpiece

Е представи си, че пише сбито и без да оставя пространство между редовете, мисля, че се получава.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Еми тва е щото редовния въпрос е "колко написа?" след такива изпити. Общо взето какво друго можеш да питаш...
Изображение Изображение
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

много скоро, след около 10 дни ще се разбере кой, кога и колко е написал....поне се успокоявам, че не съм валат...
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Абе не знам странна работа не мога да си представя да развиеш тема в 5 6 стр. а тва че откачам не го глейте то е щот се сетих за ония от предварителния с 4те стр. :roll: :wink:
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Я съм дълбоко заинтересуван hypnossa какво е направила. Или не ходи на изпит?
Ооо аз мойте теми вече ги скрих на сигурно място до деня,в който ще имам достатъчно енергия да им направя ауто дафе.

Иначе за изпита...ами от кур(с)а на СУ нали имахме право да си предадем няколко теми за проверка...и аз тази я бях предала и ми я бяха оценили за 5.50
На изпита днес я пресъздадох 1:1,само сгреших и вместо крайна година на управление на Телериг 777 написах 775,но мисля,че не е толкова фатално
Като цяло мисля,че ТОЗИ ПЪТ ще имам хубава оценка.Ама то с тая лесна тема,сигурно повечето ще изкарат високи оценки и баловете ще хвръкнат
абе...с две думи: се в гъз :wink:
Последно промяна от hypnosssa на 17 Юли 2007, 13:52, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

ballbi написа:
reni.misskiss написа:Темата не обхваща само Крум, а Омуртаг, Маламир, Персиян, та даже и Борис. Темата ме изкефи максимално, написах 7 страници, може и малко да ви се вижда, но съм написала най-важното. Ще видим оценката на края на юли.
Sorry нищо лично ама като почнат да ми разправят как в 5 или 7 стр. са написали най важното и почнат да изкарват некви 5.50 откачам напрао. Даже на предварителния имаше некъв пич дето обясняше че в 4 стр. е на писал "най-важното" и има 4.78 тииии луд ли си? Колко може да се напише в толкова стр. като се има предвид че треа да напишеш увод заключение и извори което в най добрия случай ти излиза поне 1,5 стр.? БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО :roll:
Ами има хора, които могат да отбират кое е важно и кое най-важно ( не съм от тези ), но има. Защо не? Пак - количество не значи качество. Написала съм всичко, което съм сметнала за наистина важно, пък ще кажа каква ми е оценката като излезнат резултатите. Успех на всички и най-много на мен :) и най-добрата ми приятелка.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Disasterpiece

Не е сигурно, че баловете ще хвръкнат много, все пак - темата се знае от много хора, най-обемните и добре написани, детайлни теми ще бъдат оценени най-високо. Останали ще го смукнат както винаги. Шанс.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Това са многото високи оценки нещо не виждам как ще стане. Погледнете статистики от предишни години. Каквото и да се падне-винаги има едно 40% и отгоре двойки.
Изображение Изображение
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

hypnosssa написа:Ооо аз мойте теми вече ги скрих на сигурно място до деня,в който ще имам достатъчно енергия да им направя ауто дафе.

Иначе за изпита...ами от кур(с)а на СУ нали имахме право да си предадем няколко теми за проверка...и аз тази я бях предала и ми я бяха оценили за 5.50
На изпита днес я пресъздадох 1:1,само сгреших и вместо крайна година на управление на Телериг 777 написах 775,но мисля,че не е толкова фатално
Като цяло мисля,че ТОЗИ ПЪТ ще имам хубава оценка.Ама то с тая лесна тема,сигурно повечето ще изкарат високи оценки и баловете ще хвръкнат
абе...с две думи: се в гъз :wink:
да те вкарвам в некви филми ама мин. година също бях ходил в СУ на курс бях писал там Аспарух оценен за пове от 5 и после както теб на редовния се падна и колко ми писаха .......4.13 F...K history
Последно промяна от ballbi на 17 Юли 2007, 13:54, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”