17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
да...кво са се развикали, все едно са на полето и са ги....хаха....тва средновековието е кофти работа...къде, къде по добре беше едно хубаво възраждане или съединението....трябва вече да дават от всеки период по една тема ( по избор)....ех, мечти...аи дано тези, които са писали повече от моите 8 листа да имат хубава оценка, щото аз чакам 2....ама поне съм в су и знам, че няма да ми е загубена година......
Ми така де...подкрепям те !kRiss написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е аз като сгафих, та 100 човека се опулиха в мен?
Тая дето тегли темата, като почна да се прави на интересна пред камерите... не ни стига напрежението, ми и нейните глупости ще гледам... и тихичко уж промърморих на "колежката" до мен, че тая ако не изтегли скоро темата, ще отида аз да я изтегля... и точно в тоя момент абсолютна тишина в залата.. и 50 човека се обърнаха да видят кой се изцепи така заканително...Срам и позор
Ама е адски тъпо да се правиш на велик пред камерите!
"Моля ви, не ме мразете..." Ми за кво си излязла? Сама се навря между шамарите![]()
![]()
-
- От дъжд на вятър
-
- От дъжд на вятър
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз мисля, че ще имам 3bilbo написа:Е като си написала 8 листа, кво толкова си изпуснала, че да имаш 3 ?
защото изпуснах бунта на Тома и съм объркал 1 събитие и 1 име
това на мен ми се вижда доста
;-(
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Имах предвид,че някои хора се бъркат с това,че 1 лист=2 страници
В твоя случай,ако правилно си написала 8 листа,това = 16 страници,което си е напълно нормален обем...Аз написах 19,но накрая ръката ми се умори и писах доста широко
Така че,ако тези 16 страници при теб съдържат все пак някаква вярна информация,може да очакваш и над 3 според мен
В твоя случай,ако правилно си написала 8 листа,това = 16 страници,което си е напълно нормален обем...Аз написах 19,но накрая ръката ми се умори и писах доста широко
Така че,ако тези 16 страници при теб съдържат все пак някаква вярна информация,може да очакваш и над 3 според мен
Последно промяна от hypnosssa на 17 Юли 2007, 13:39, променено общо 1 път.
-
- От дъжд на вятър
- reni.misskiss
- В началото бе словото
-
- От дъжд на вятър
- reni.misskiss
- В началото бе словото
Смятам, че количество не значи качество..... Аз в залата бях с едни стари дружки, единият на предварителния е написал 4 листа и има две, а тя е написала 2 листа и има 3.hypnosssa написа:Имах предвид,че някои хора се бъркат с това,че 1 лист=2 страници
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"