17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

ballbi написа:Хаха F....K всички предвиждания - на пух и прах!!!!! Иначе аз съм доволен. Малко не я очаквах и в първия момент напрао като гръм ме удари чак в първия момент почнах да се питам: "9век кво пък е тва, кога е 9 век тва да не е Асеневци - аааа Асеневци аз не знам асеневци, абе чакай са е 21 век 2007 начи 9 век треа да е 800 година, кой е 800 ................. Крум аааа кеф тая я знам!" та така 1 час докато запаля напрао яко се бях шашнал ама добре доволно! :lol: :oops: :roll:
Е пич аз се сетих да направя тия сметки в средата на писането. И за един кратък момент изтръпнах, щото реших че става въпрос за 900 + , после обаче си го сметнах както трябва. :oops: :lol:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

е и аз съм 87. ама миналата година с история - на ти тия църкви, на ти тия аспаруси... :lol: :lol: :lol: а така исках крум :?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Истината е в 87!!!!!! :lol:
Темата беше лесна, само дето не я знаех :) То така е, като се учи отзад напред, не стигаш до началото ;) Резервната със Съединението ми вършеше екстра работа, амаааа... не може всички да са щастливи ;) Писах 7 страници измишльотини, добре че поне зацепих за кой трябва да се пише. Та ще видим резултатите :)
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

Екстра много съм доволен от темата ! Първите 5 минути седях сащисан и чаках някой да каже "Майтап бе"... :lol: Ама не ! Екстра, екстра ! :lol:

П.П.
В нашата стая само една девойка почна да вика и да креши и да реве от кеф, е и аз се кефех но скромно, а другите мълчание яко...що тъй ?! :roll:
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

А аз пък съм 86! :wink:
Повече ми се искаше да е Симеон,но съм доволна и от тази тема-като я чух направо не можех да повярвам на късмета си!Така се молех да е Средновековие-явно Господ е чул молитвите ми!
А от нашата зала -45 излезнаха няколко човека около 30 минути след като обявиха темата? :?:
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

elektra_ написа:А аз пък съм 86! :wink:
Повече ми се искаше да е Симеон,но съм доволна и от тази тема-като я чух направо не можех да повярвам на късмета си!Така се молех да е Средновековие-явно Господ е чул молитвите ми!
А от нашата зала -45 излезнаха няколко човека около 30 минути след като обявиха темата? :?:
Ти къде си била разпределена ? Не ми казвай Математическия факултет, 229 зала...защото и при нас така няколко 4овека след 30-тина минути излезнаха.

П.П.
Аз пък съм 84 :wink:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Доволен съм!

Edit -
Сега прегледах темата - Объркал съм едно събитие, тоест 1 година, пропуснал съм Бунта на Тома Славянина и май съм сгрешил 1 име. Другото мисля, че ми е вярно.
Дано хвана 3.
Написах 7 листа.
Последно промяна от Бавария на 17 Юли 2007, 13:20, променено общо 2 пъти.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Аз бях в Ректората,южното крило.Направо им се чудя на тези хора-ако не знаят тази тема,коя знаят тогава?
Аз направо се развиках от радост! :D
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

А хората които крещят при казване на темата са най-дразнещите същества.....плюя на такива като теб. :lol:
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Е,аз в Благоевград си се радвах мълчаливо,но това е СУ все пак,не очаквах толкова лесна тема!Не можах да се сдържа! :D
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Хората, които НЕ знаят Средновековие, знаят Новата история и почти всичко от Възраждането ;)
И да, писъците и крясъците са доста дразнещи :roll: Но поне има на кой да се нервиш - освен на идиота, дето изтегли темата :lol: Трябва да изпускаме парата по някакъв начин ;)
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Парата се изпуска на 2рия час.....в кенефа на математическия.
Изображение Изображение
Аватар
milady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от milady »

Да ви е честита благодатната тема! :D аз кандидатствах с история преди 2год, но още се вълнувам всяка година по това време, все едно кандидатствам на ново! Желая ви успех КОЛЕГИ!!! :cheers:
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

bilbo написа:А хората които крещят при казване на темата са най-дразнещите същества.....плюя на такива като теб. :lol:
Човече, девойката, която седеше до мен, така се развика и разпотскача, че направо щях да и забия една...точно в този момент си писах заглавието на темата...ах леле. :x
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Е аз като сгафих, та 100 човека се опулиха в мен?
Тая дето тегли темата, като почна да се прави на интересна пред камерите... не ни стига напрежението, ми и нейните глупости ще гледам... и тихичко уж промърморих на "колежката" до мен, че тая ако не изтегли скоро темата, ще отида аз да я изтегля... и точно в тоя момент абсолютна тишина в залата.. и 50 човека се обърнаха да видят кой се изцепи така заканително... :roll: Срам и позор :oops:
Ама е адски тъпо да се правиш на велик пред камерите!
"Моля ви, не ме мразете..." Ми за кво си излязла? Сама се навря между шамарите :roll: :lol: :x
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”