Е пич аз се сетих да направя тия сметки в средата на писането. И за един кратък момент изтръпнах, щото реших че става въпрос за 900 + , после обаче си го сметнах както трябва.ballbi написа:Хаха F....K всички предвиждания - на пух и прах!!!!! Иначе аз съм доволен. Малко не я очаквах и в първия момент напрао като гръм ме удари чак в първия момент почнах да се питам: "9век кво пък е тва, кога е 9 век тва да не е Асеневци - аааа Асеневци аз не знам асеневци, абе чакай са е 21 век 2007 начи 9 век треа да е 800 година, кой е 800 ................. Крум аааа кеф тая я знам!" та така 1 час докато запаля напрао яко се бях шашнал ама добре доволно!![]()
![]()
17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
- kRiss
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Истината е в 87!!!!!!
Темата беше лесна, само дето не я знаех
То така е, като се учи отзад напред, не стигаш до началото
Резервната със Съединението ми вършеше екстра работа, амаааа... не може всички да са щастливи
Писах 7 страници измишльотини, добре че поне зацепих за кой трябва да се пише. Та ще видим резултатите 
Темата беше лесна, само дето не я знаех
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А аз пък съм 86!
Повече ми се искаше да е Симеон,но съм доволна и от тази тема-като я чух направо не можех да повярвам на късмета си!Така се молех да е Средновековие-явно Господ е чул молитвите ми!
А от нашата зала -45 излезнаха няколко човека около 30 минути след като обявиха темата?
Повече ми се искаше да е Симеон,но съм доволна и от тази тема-като я чух направо не можех да повярвам на късмета си!Така се молех да е Средновековие-явно Господ е чул молитвите ми!
А от нашата зала -45 излезнаха няколко човека около 30 минути след като обявиха темата?
Право, 1-ви поток, 4-та група
Ти къде си била разпределена ? Не ми казвай Математическия факултет, 229 зала...защото и при нас така няколко 4овека след 30-тина минути излезнаха.elektra_ написа:А аз пък съм 86!![]()
П.П.
Аз пък съм 84
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Доволен съм!
Edit -
Сега прегледах темата - Объркал съм едно събитие, тоест 1 година, пропуснал съм Бунта на Тома Славянина и май съм сгрешил 1 име. Другото мисля, че ми е вярно.
Дано хвана 3.
Написах 7 листа.
Edit -
Сега прегледах темата - Объркал съм едно събитие, тоест 1 година, пропуснал съм Бунта на Тома Славянина и май съм сгрешил 1 име. Другото мисля, че ми е вярно.
Дано хвана 3.
Написах 7 листа.
Последно промяна от Бавария на 17 Юли 2007, 13:20, променено общо 2 пъти.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- kRiss
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Е аз като сгафих, та 100 човека се опулиха в мен?
Тая дето тегли темата, като почна да се прави на интересна пред камерите... не ни стига напрежението, ми и нейните глупости ще гледам... и тихичко уж промърморих на "колежката" до мен, че тая ако не изтегли скоро темата, ще отида аз да я изтегля... и точно в тоя момент абсолютна тишина в залата.. и 50 човека се обърнаха да видят кой се изцепи така заканително...
Ама е адски тъпо да се правиш на велик пред камерите!
"Моля ви, не ме мразете..." Ми за кво си излязла? Сама се навря между шамарите
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"