Копа Америка: Бразилия - Аржентина
Модератори: ники, Methuselah
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Копа Америка: Бразилия - Аржентина
Какви са отзивите ви за финала? Как се представиха финалистите в турнира? Заслужаващият тим ли спечели? И т.н.
А сега отивам да гледам мача, че вече изпуснах началния сигнал.
А сега отивам да гледам мача, че вече изпуснах началния сигнал.
Последно промяна от castelo на 16 Юли 2007, 11:28, променено общо 1 път.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Еее, голям мач стана!
Честно казано, изненадана съм от беззъбата игра на Аржентина точно в този двубой.
Бразилия игра много правилно, вкара головете точно когато трябваше, за да си осигури нужното спокойствие.
Е, за втория гол им помогнаха колегите от аржентинската отбрана, но какво да се прави..
Заслужена победа за тима на "Селесао".
Честно казано, изненадана съм от беззъбата игра на Аржентина точно в този двубой.
Бразилия игра много правилно, вкара головете точно когато трябваше, за да си осигури нужното спокойствие.
Е, за втория гол им помогнаха колегите от аржентинската отбрана, но какво да се прави..
Заслужена победа за тима на "Селесао".
- kamenchooo
- В началото бе словото
Не знам какво мислите по въпроса,обаче за мен това не е Бразилия.Кариоките не играят прибрани 11 човека в тяхното поле и само на контра атаки.За мен Аржентина е много по-добрия отбор(с тези състави де),но мача тръгна много лошо и нямаха шанс.Ако Рикелме беше вкарал онази греда,1:1 в 15мин.,мача едва ли щеше да свърши така 
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
И аз бях много изненадан от играта на Аржентина, имайки предвид досегашното им представяне в турнира. Бразилия си беше по-добрият отбор в мача. Аржентинците не бяха сигурни в защита, въпреки че имат много опитни играчи там. А Бразилия в крайна сметка спечели купата без най-големите си зезди.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- kamenchooo
- В началото бе словото
По-точно има 2-3 отбора,който си заслужава да се гледат:Бразилия,Аржентина и може би Уругвай.Мексико изобщо не ми харесват( никакъв стил на игра,никаква тактическа дисциплина),абе изобщо супер тъпи са ми,а пък и нямат никакви изпълнители.Във Уругвай има какво да се види(Рекоба,Форлан),въпреки че като цяло отбора не е нищо особено.Общо взето Копата си е доста тъпичко първенство,като излиучим мач като Бразилия и Аржентина.Пак ще кажа,че за мен това не е бразилския национален отбор и футбола,който играят не е бразилскиcastelo написа:Е не е емоция като Европейското или Световното (поне за нас). Има по-малко отбори, които си заслужава да се гледат.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Да, само дето същите тия изнесоха абсолютен спектакъл, побеждавайки Бразилия само с 2:0.kamenchooo написа: Мексико изобщо не ми харесват (никакъв стил на игра,никаква тактическа дисциплина),абе изобщо супер тъпи са ми,а пък и нямат никакви изпълнители.
Айде после ми говори, че нямали 'тактическа дисциплина'. Реплики наизуст говориш.
Колко са отборите в СВЕТА, които ще победят Бразилия в момента? 2-3, може би 4? Недей да се излагаш с подобни мнения.
Нямали и изпълнители... Май не се им гледал мачовете, а?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Хах, аре бегайте... смешни били
Аз направо се шашкам - тия хора са извънземни няк'ви. Такъв атрактивен футбол по европейските терени рядко можеш да видиш.
За мен играч на първенството беше Умберто Суасо от Чили - баси фамозния гол вкара на бразилците (нищо, че те пък ги излупаха с 6:1
).
А снощният мач беше урок по футбол за всички пред екраните... и най-вече за окаяните гаучоси, мехехе
Голът на Baptista (Ууу, йееа!
) поцепи мрака над Маракаибо, а атаката при третия гол беше като по учебник.
За мен играч на първенството беше Умберто Суасо от Чили - баси фамозния гол вкара на бразилците (нищо, че те пък ги излупаха с 6:1
А снощният мач беше урок по футбол за всички пред екраните... и най-вече за окаяните гаучоси, мехехе
- kamenchooo
- В началото бе словото
1.Да победиш тази Бразилия не е никакъв проблем.Могат да ги бият поне 6-7 отбора в СВЕТА.FeverNew написа:Да, само дето същите тия изнесоха абсолютен спектакъл, побеждавайки Бразилия само с 2:0.kamenchooo написа: Мексико изобщо не ми харесват (никакъв стил на игра,никаква тактическа дисциплина),абе изобщо супер тъпи са ми,а пък и нямат никакви изпълнители.
Айде после ми говори, че нямали 'тактическа дисциплина'. Реплики наизуст говориш.
Колко са отборите в СВЕТА, които ще победят Бразилия в момента? 2-3, може би 4? Недей да се излагаш с подобни мнения.
Нямали и изпълнители... Май не се им гледал мачовете, а?
2.Еми нямат изпълнители и това е факт.Мексико не е футболна сила в момента.Те са отбор на нивото на нашия национален,а смея да твърдя ,че ние имаме няколко много по-качествени играчи.
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Шок!!
наказан бразилски капитан (барабар с куп липсващи звезди),един треньор новобранец(Дунга),лошо начало(гарнирано с мощно рамо от съдиите),слаба игра,критики в родната преса и още по странен избор за състав(Дани Алвеш влизаше принудително,Вагнер Лов неизменен титуляр за сметка на голмайстора на холандската Еридивизи)..Да,те успеха!! Срещу Аржентина,на въздесъщия Рикелме и Лео Меси. Не искам да повярвам,че е 3-0. Ама е толкоз.
наказан бразилски капитан (барабар с куп липсващи звезди),един треньор новобранец(Дунга),лошо начало(гарнирано с мощно рамо от съдиите),слаба игра,критики в родната преса и още по странен избор за състав(Дани Алвеш влизаше принудително,Вагнер Лов неизменен титуляр за сметка на голмайстора на холандската Еридивизи)..Да,те успеха!! Срещу Аржентина,на въздесъщия Рикелме и Лео Меси. Не искам да повярвам,че е 3-0. Ама е толкоз.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!