Изпитите по журналистика 2007
Модератор: Boromir
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моя е грешката, че пуснах една и съща тема 2 пъти (при студентите и кандидат-студентите), но хайде да обсъждаме всичко на едно и също място, за да не се повтаряме, а? Това е мястото: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7115&postdays=0&postorder=asc&start=30
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Nuc
- От дъжд на вятър
аз не мога пък да разбера кво е това недоволство от ФЖМК... напълно доволен съм от първата ми година като студент именно в този факултет... предметите които учим са верно тъпички в по-голяма си част но има и полезни неща... а и сме само първи курс не може още от сега да ни пуснат на дълбокото... все пак сега се делим на профили и почваме да учим тънкостите на професията... а иначе не знам какво е това желание за българската филология аз имам супер много познати там (първи курс) и ги скъсват от учене... и накрая сигурно и аз (дето си вземам изпитите без кой знай кви усилия) и те (които за определени предмети четоха 4 тома по 600 страници и само конспекта с въпросите им беше 50 стр.) ще работим едно и също нещо а именно журналист в някоя редакция или телевизия... не е оправдано просто... така че ако искате да ставате журналисти ФЖМК е правилния избор...