Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
всеки си получава някаква си информация колко да са страниците.аз съм чувала, че под 3 листа не проверявали, но то от всякъде се носят слухове.важното е, че мина изпита и сега вместо да мислите "оле мале колко ще имам" ходете по дискотеки 
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Браво, HaPuCyBaHa!! Един да каже нещо на място
!! Споделям мнението ти и сега си наваксвам за 1-та година, през която бях като отшелник(монахиня) у дома
!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- sweet_kiss
- В началото бе словото
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Пет страници са по-малко от три листа, нали...HaPuCyBaHa написа:аз съм чувала, че под 3 листа не проверявали, но то от всякъде се носят слухове.
... Ох.
А за дискотеките ако знаете как ми се иска, ама има още изпити... Два в СВИБУТ, отвратителни тестове с глупави отговори...
И защо като цитирам някого, излиза на код! Не съм изключвала нито HTML, нито BBCode.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аве ти нещо ме съмнявашsweet_kiss написа:Излезнаха резултатите по литература във ВТУ-Велико Търново.Аз имам 6,00 и съм вътре 1000 %.Някои друг ходил ли е да сподели
мн високи оценки
каи от къде купи темата
аха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- sweet_kiss
- В началото бе словото
Ботев и Вазов май са били, но не знам точно формулировките, защото не бях там, където се теглеше темата ...
Аз не харесвах Смирненски, но темата ми беше перфектна, не го казвам, защото си е моя, а защото наистина засягаше всички проблеми..Литературният ми език също е на доста добро. Тезата бях защитила с подробна аргументация и така. Заслужавам си оценката
Аз не харесвах Смирненски, но темата ми беше перфектна, не го казвам, защото си е моя, а защото наистина засягаше всички проблеми..Литературният ми език също е на доста добро. Тезата бях защитила с подробна аргументация и така. Заслужавам си оценката
Браво вече си студентка, а ние още си тръпнемеsweet_kiss написа:Ботев и Вазов май са били, но не знам точно формулировките, защото не бях там, където се теглеше темата ...
Аз не харесвах Смирненски, но темата ми беше перфектна, не го казвам, защото си е моя, а защото наистина засягаше всички проблеми..Литературният ми език също е на доста добро. Тезата бях защитила с подробна аргументация и така. Заслужавам си оценката![]()
Иначе Шепот изключи ХТМЛ-а като цитираш
Последно промяна от vasko на 16 Юли 2007, 18:23, променено общо 1 път.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
аз тръпна само за СУ(=vasko написа:Браво вече си студентка, а ние още си тръпнемеsweet_kiss написа:Ботев и Вазов май са били, но не знам точно формулировките, защото не бях там, където се теглеше темата ...
Аз не харесвах Смирненски, но темата ми беше перфектна, не го казвам, защото си е моя, а защото наистина засягаше всички проблеми..Литературният ми език също е на доста добро. Тезата бях защитила с подробна аргументация и така. Заслужавам си оценката![]()
![]()
![]()
- sweet_kiss
- В началото бе словото