В голяма грешка си,но както и да еplamKA написа:Според мен политологията в СУ е много по-добра ,отколкото политологията в УНСС!Това все пак е специалност с хуманитарна насоченост,а не с икономическа!
Кандидат-политолози
Модератор: Boromir
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
- marinela_koleva
- В началото бе словото
Че то по принцип цялата история си е грешно преподавана.От няколко години насам се пропускат доста важни събития(Баташкото клане да кажем).Всичко се изопачава...Едно време са учели едни неща от историята,днес други...който е на власт,той пише историята.Moriarty написа:"Политологията е грешно преподавана история"
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
- marinela_koleva
- В началото бе словото
А ти като си много компетентна...кажи как е ?plamKA написа:marinela_koleva написа:В голяма грешка си,но както и да еplamKA написа:Според мен политологията в СУ е много по-добра ,отколкото политологията в УНСС!Това все пак е специалност с хуманитарна насоченост,а не с икономическа!
Аз просто дадох мнение
marinela_koleva написа:plamKA написа:
Няколко пъти досега писах,че политиката върви ръка за ръка с икономиката.Нямаш ли добри икономически познания за страната си,няма да можеш да направиш един добър,задълбочен и най-вече верен анализ на ставащото.Не може да се отрече,че Политологията е от части и с хуманитарна насоченост,но да твърдиш,че е изцяло с такава е просто безумие.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
Аз чак сега се разрових във форума и намерих тази доста полезна тема. Като подреждах желанията писах на първо място политология. Дълго се чудих и разглеждах учебните планове, качени в интернет и накря реших, че специалността си заслужава да бъде на първо място.
Кандидатствам само с английски език и се чудя дали има шанс да вляза в политология, защото доколкото сме говорили с мои приятели, в тази специалност влизат повече кандидти с история. И то защото на история има по-голям шанс да се изкара висока оценка. Много се надявам да се представя добре на английския, много труд полагам. Но какви са вашите наблюденя ? Наистина ли с история е по-голям шанса ?