Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
дебилният отговаря
ти си дебилен идиот.казах мнение което смятам че е вярно ако не е здраве да е ама ако е надявам се ти имбицил смотан да си с двоика
избягваи да наричаш хората за щяло и нещяло дебилни
избягваи да наричаш хората за щяло и нещяло дебилни
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Нали в програмата за изпита пише, че темата, която ще се падне включва повече от един урок, но днес се падна добра тема. Но за числеността и взаимоотношенията между популациите е трябвало да се пише. Обадих се на г-жата ми по Биология и тя ми го каза. А това за 10 кл. и с някакви уловки дето пишеше някакув не го вярвам, защото темата си беше написана точно и ясно.
А що се отнася за теста - беше по-лесен от този на предварителния, но пак беше гаден. И повечето ми отговори бяха "в" и "г". (19 въпрос беше объркан и квесторките в моята зала казаха, че който и отговор да се отбележи ще се счита за верен). Така че, ако нищо не сте решили, то поне един ще е верен
А що се отнася за теста - беше по-лесен от този на предварителния, но пак беше гаден. И повечето ми отговори бяха "в" и "г". (19 въпрос беше объркан и квесторките в моята зала казаха, че който и отговор да се отбележи ще се счита за верен). Така че, ако нищо не сте решили, то поне един ще е верен
-
gabby_cska
- В началото бе словото
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Така я да видим дали съм разбрала ако не съм приета на 1-во класиране направо да чакам на 2-ро и ако там ме приемат си давам оригинала от дипломата...? Но имам и друг въпрос АКО ме приемат на 1-во класиране и аз не съм в София, може ли друг вместо мен да ми предостави дипломата, за да не си загубя привилегията???
P.S. А колко са минималните балове по биология тази година?
P.S. А колко са минималните балове по биология тази година?