Къде/как си търсите работа?
Модератор: fluffy cloud
- DADO
- Легендарен флуудър
Къде/как си търсите работа?
Интересно ми е как си търсите работа, и когато се нуждаете от работа, къде я търсите? 
-
curious_girl
- В началото бе словото
Форуми за работа и стажове в Internet колкото искаш
)) Ако пък си се насочил към нещо конкретно и имаш интерес към някоя фирма, то тогава потърси сайта й и разгледай секцията "Кариери" или "Човешки ресурси". Голяма част от фирмите си поддържат актуална инфрмацията, а ако не, нищо не ти пречи да се обадиш на лицето за контакти посочено в сайта и да поразпиташ. Иначе специално за студентите доста добра въможност е и форумът Кариери в НДК всяка пролет вече няколко години подред. Там може да разпиташ директно HR - ите за позициите, които те интересуват.
Много добра работа вършат и личните контакти, не говоря за "връзки", в техния разпространен вариант. Става дума за информация, получена от познати, приятели и т.н
Но на първо място човек определя приоритетите си и в зависимост от интересите стреля право в целта
))))) Хаотичното търсене на работа при липса на мотивация и колкото да работим нещо за да не си стоим вкъщи е лош показател и не вещае успех.
Малко се отклоних вече от темата, така че оставам някой друг да я продалжи
Успех!!!
Много добра работа вършат и личните контакти, не говоря за "връзки", в техния разпространен вариант. Става дума за информация, получена от познати, приятели и т.н
Но на първо място човек определя приоритетите си и в зависимост от интересите стреля право в целта
Малко се отклоних вече от темата, така че оставам някой друг да я продалжи
Успех!!!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И аз подкрепям Crematory за http://www.jobs.bg, в сравнение с другите сайтове е сравнително най-пълен 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Готино...L'Inspecteur написа:Ще ме извините, но това ми прозвуча като "Стоя и чакам по къса поличка и клиентелата сама идва!"
По-скоро звучи като: приятелят ми се обади да свърша една работа в агенцията, в която работи, хората ме харесаха и ме оставиха там на стаж. Такива работи... Ама кой за какво си мисли.
п.п. Много ви тресат хормоните в тоя форум... Преди не беше чак така
Последно промяна от Pimboli на 17 Юли 2007, 20:06, променено общо 1 път.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Pimboli написа:Готино...L'Inspecteur написа:Ще ме извините, но това ми прозвуча като "Стоя и чакам по къса поличка и клиентелата сама идва!"
По-скоро звучи като: приятелят ми се обадя да свърша една работа в агенцията, в която работи, хората ме харесаха и ме оставиха там на стаж. Такива работи... Ама кой за какво си мисли.
п.п. Много ви тресат хормоните в тоя форум... Преди не беше чак така
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: