Резултатите от Физика I
Модератор: Boromir
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Резултатите от Физика I
Колко от хората с оценка >= от 5.13 имат/нямат за първо желание "Ядрена техника и енергетика"? Интересувам се, за да знам има ли смисал пак да бия път в жегата от Варна или и моята оценчица ще ми стигне да се закача. 
A nuclear war can ruin your whole day.
- cvetenceto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- slacker``
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе хора не че нещо ама вие гледали ли сте баловете за специалностите във ФЗФ как вървят..
Поне, може аз да бъркам или да съм недоскив, но в Ядрена техника и енергетика се влиза с 4-ки от дипломата и 4-ка на изпита. Или 5-ици от дипломата и 3 (и нещо) на изпита. Със физика и астрофизика,метеорология и геофизика нещата стоят по същия начин. За инженерна физика 5-ици от дипломата и 4,50 на изпита са достатъчни (явно тя е с най-висок бал във ФЗФ).
Ето тука вижтe балообразуването. А тук минималните балове от миналата година....
Поне, може аз да бъркам или да съм недоскив, но в Ядрена техника и енергетика се влиза с 4-ки от дипломата и 4-ка на изпита. Или 5-ици от дипломата и 3 (и нещо) на изпита. Със физика и астрофизика,метеорология и геофизика нещата стоят по същия начин. За инженерна физика 5-ици от дипломата и 4,50 на изпита са достатъчни (явно тя е с най-висок бал във ФЗФ).
Ето тука вижтe балообразуването. А тук минималните балове от миналата година....
Последно промяна от slacker`` на 16 Юли 2007, 18:06, променено общо 2 пъти.
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Колко мило от твоя страна че ни "светваш" как стоят нещата, но ще ти кажа че от 2г. следя как вървят баловете,класиранията и оценките.. И мога да ти кажа че по един бал(миналогодишен) неможе да съдиш сега какво ще е.. И ще ти кажа че тази година има доста по-малко кандидатстващи и повече 2ки => шанса да бъдеш приет е по-голямslacker`` написа:Абе хора не че нещо ама вие гледали ли сте баловете за специалностите във ФЗФ как вървят..
Поне, може аз да бъркам или да съм недоскив, но в Ядрена техника и енергетика се влиза на първо класиране с 4-ки от дипломата и 4-ка на изпита. Или 5-ици от дипломата и 3 на изпита. Със физика и астрофизика,метеорология и геофизика нещата стоят по същия начин. За инженерна физика 5-ици от дипломата и 4,50 на изпита са достатъчни (явно тя е с най-висок бал във ФЗФ).