Прославихме се!!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

БЕЗ ЦИЦИ НЯМА ШЕСТИЦИ!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Е те това е приказка!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

ех тия цици :roll: :lol:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

shaho написа:По-просто нещо от българския журналист няма. Ама то май и чуждият не пада по-долу.
В случая журналистите са прави, защото това което прави въпросният професор е върхът на идиотщината! На такива хора трябва да се забрани достъп до всички учебни заведения!
Ibiza DJ
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Аве в НБУ студентка е отишла по бански с прашки на изпит, вие ревете тука за някакви си дреболии :lol:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

zlostar написа:Аве в НБУ студентка е отишла по бански с прашки на изпит, вие ревете тука за някакви си дреболии :lol:
Кога? Къде го прочете? Може ли линк?
Ibiza DJ
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

ХАхХахАХхХА :lol: :lol: Карастоянов е много печен, винаги ми беше приятно и интересно в неговите лекции. Жалко че нямаше такава практика "цици за шестици", когато ми преподаваше. Но пък още по-жалко е, че професорите ни са принудени да протестират по подобни начини заради удържане на заплати, въпреки че видът на протеста е малко странен. От почти всички преподаватели съм чувал, че ги е срам да кажат какво им е заплащането пред чуждестранни колеги.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Нашите преподаватели могат да претендират за по-високо заплащане едва след като и знанията и начина на преподаване съответстват на това на чуждестранните им колеги.
Не че не си докарват странични доходи по всевъзможни начини и промоции :lol: ...но това е друга тема
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Извинявай, но ниските заплати в никакъв случай не могат да се приемат като извинение за това нагло поведение! Има и други по-нормални възможности за допълнителен доход!
Ibiza DJ
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Там е работата. Самият факт, че търсят допълнителни доходи какво говори? :idea: :)

Аз за проф. Карастоянов имам много добри впечатления. Не е сухар и не избива комплекси върху стидентите като някои други преподаватели :evil: Напротив, приятен е, винаги е спазвал времето за почивките, които някои други така щедро ни отнемат. Не е имало лекция, в която поне 20-30мин да не е отделил за странични разговори - най-вече за футбол. Подари ми вече споменатата му книга за Чечения на английски език.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Извинения винаги се намират. Като се е хванал да върши някаква работа - да я върши като хората.Като не му харесва заплащането да напусне. Работа има достатъчно пък и цял професор няма как да не си намери ...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

То ако ще е така, айде на всички в болницата да им казват, че са здрави, а?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Offtopic - О,айде да не започваме и за лекарското племе!Нито лекари,нито даскалите имат право да се жалват ,че са им ниски заплатите!
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Creed написа:Offtopic - О,айде да не започваме и за лекарското племе!Нито лекари,нито даскалите имат право да се жалват ,че са им ниски заплатите!
такива като теб заслужават да бъдат докарани до критично състояние, за да им се затворят устите.

билa ли си в болница наскоро?

видях, че си в женски род. няколко думи накратко- че има подкупни лекари- има. но ако лекарите не си вършеха работата населението щеше да е прогресивно намаляващо като брой в пъти повече, отколкото сега.

Колко на 100 са учениците, които не могат да пишат правилно, но са завършили средно образование и колко на 100 са пациентите на ортопедията, които са с грешно фиксирани счупвания?

Ако GP-тата не могат да си вършат работата, повярвай ми, това въобще не е грешка на специалистите в другите болници. Там има хора, които
1. занимават се с болни
2. имат над 20 г. трудов стаж
3. получили са образователни степени в Западна Европа
4. четат лекции
5. носят административна отговорност
и пак получават 2/3 от заплатата на автобусен шофьор. И предполагам нямат право да кажат дума накриво за заплащането си.
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

radja, един средно интелигентен човек би внимавал с тона и с малоумните "пожелания" :) Така ,че,по-леко с оценките.Да,била съм в болница,и да,знам че се намират и свестни лекари,вършещи си работата,но повечето са като "видните ни професори".
Че населението е прогресивно намаляващо като брой е ясно и сега,по ред причини...
Но не мисля ,че някой лекар може да се оплаче от заплатата си..нали си взимат подкупите,плащаш за неща,за к оито не трябва да плащаш ти,изписват ти куп ненужни и скъпи лекраства,защото просто имат договор с фармацевтиччната компания за това,отношението им към пациентите в 90 % е под всякаква критика, а някои те преглеждат с такава досата ,че нямам думи.Не от всяко дърво става свирка,както и не от всеки става лекар.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”