Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

FuсkTuSofiq написа:
Бeтон написа:
petio написа:Кошу
Е това е за бисерите на форума :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Споко, ще научиш имената на барон Коши. :wink: :wink: :wink:
Майко какъв бисер, леле мале насрах се да се смея. Ма ти си бил оригинален бе. То кой не е чувал за Неравенство на Коши, аз всеки ден си го ползвам.
Ти като ше ставаш даскал ние не сме длъжни да ти слушаме глупостите :wink:

ПП: Бахти и скапания форум. Като ми пращате мейл поне можеше да скриете паролата , не ви ли идва на ум в кухите универститетски глави ,че може да пиша от клуб и да ми видят паролата?

Като не ти харесва форума,какво правиш в него? :evil: :evil: :evil:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Хора, къф е тоя?
Мноооо е добър. Само да му кажа, че в който и да е форум като се регне и след това му се връща мейл с юзърнейма и паролата. В случай, че се забрави паролата, как ще се види, ако е със звездички, примерно. Да си смотан е болест.
Изображение
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="uktc"]Една съученичка е ходила, но пак не е решила задачата ;)[/quote]

10x Такава информация търсех...ама идеята ми беше основно там решавали ли са задачи със формулите на въпросния човек?Щото както казах се разнесе една такава мълва...ама търся малко по-сигурни сведения.
И ще помоля да се поохладят страстите и да се спре с оффтопика. Дайте да обсъждаме изпита...БТВ търся си задачи за анализи в нета.Малко помощ не е излишна.10ь предварително.
addictedbg
В началото бе словото

Мнение от addictedbg »

относно задачите за анализ намери си списанията математика от тази (и от миналата май) година там има примерни теми на СУ реши ги няма да са ти излишни :) Иначе там темите на доц. др. Ив.Тонов са доста доволни поне 2 пъти по трудни от тези на изпита където дават :) обърни им внимание :)
BraZzO
В началото бе словото

Мнение от BraZzO »

Доколкото разбрах изпитите са проверени вече. Чакат се протоколите и въвеждането на информацията в системата. До вторник ще излезат оценките.

Поздрав,
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Интересно откъде си разбрал. Звучи невероятно :)
BraZzO
В началото бе словото

Мнение от BraZzO »

От учителката ми, която ги е проверявала. Днес обаче пак говорих с нея! Работите са проверени, но отиват първо във ФМИ за изготвяне на протоколи, и после долу в Ректората, където ще ги качват в интернет. Каза ми днес, че според нея едва ли ще стане преди другия понеделник.

Поздрави,
addictedbg
В началото бе словото

Мнение от addictedbg »

хаха брех мама му стара такова скоростно проверяване не съм очаквал...ама на вас не ви ли се струва странно да проверат работите за 4 дена,а за 7 да ги качват в и-нет?!?Както и да е да колкото по-бързо,толкова по-бързо :)
Бетон я кажи ти нещо по въпроса нали си вътрешен :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Картата ми за 94 изтече и не ми се слиза до фака.
Но не се наемам до коментирам слухове. Само ще кажа, че работите са си във ФМИ, там са протоколите и както казах преди в едно мнение - кашончето с червени химикалки, което се заделя за всеки изпит. Да не би въпросната госпожа да си е взела стотина бройки примерно и да си ги е занесла вкъщи за проверка :lol: :lol:
След това ще се смъкват в Ректората и после пак във ФМИ за тея, които искат да си видят драсканиците и след това за последно в Ректроата за .zip и .rar :lol: :lol: :lol:
Изображение
addictedbg
В началото бе словото

Мнение от addictedbg »

а бре цименте к`ви карти кви 2 лева аз като дойда в София винаги без белетче пътувам за кво са ти такива хави :) зимаш си едно седиш до щракалото и ако се качи контрола тогава :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Бъзикам се. Шоферите на 94 и 280 ги познавам и се возя при тях, ама сега не ми се мърда никъде. Май мързел ме е налегнал. Въртя тука едни далавери и драскам по форумите.
Изображение
addictedbg
В началото бе словото

Мнение от addictedbg »

брех брех щом са далавери я кажи и ние да врътнем нещо ще помагаме особенно ако има параааааа ...само казвай и сме на линия :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Продавам каквото намеря из стаята :lol: :lol: :lol: :lol:
Какво друго да продавам? Суров петрол?
Изображение
FuсkTuSofiq
В началото бе словото

Мнение от FuсkTuSofiq »

Бeтон написа:Хора, къф е тоя?
Мноооо е добър. Само да му кажа, че в който и да е форум като се регне и след това му се връща мейл с юзърнейма и паролата. В случай, че се забрави паролата, как ще се види, ако е със звездички, примерно. Да си смотан е болест.
Дам болест си е. Говориш ми за бисери на коши ,а ти сам си роди един.
Примерно няма да ти връща паролата ,а ще ти даде временна и ти след като влезеш си я сменяш. Ама то не може само математика да знаеш и нищо друго.
marrylin написа: Като не ти харесва форума,какво правиш в него? :evil: :evil: :evil:
Кой пък ти говори на тебе ?
Аватар
slacker``
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от slacker`` »

FuсkTuSofiq написа:...
Примерно няма да ти връща паролата ,а ще ти даде временна и ти след като влезеш си я сменяш.?
Че кой е казал, че тази, която ти пращат, не можеш да си я смениш?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”