ПРАВО?
Модератор: Boromir
- brym_brym
- В началото бе словото
Питам се, ако гледаме все така ...
Какво е виновно момичето,че няма чувство за хумор ? Ами тя природата сбъркала и била много пестелива! А можеше да се засмее и да разбере колко сме малки пред голямата наука за живота-правото! Нищо лошо не е вложено в закачката !....
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
хахахахахааааааааааахахаха казарма!!!!!!!!! това ме развесели
за съжаление там не ме приеха
Сила, насилие, слабост, както искаш го приемай, но ще уча право (уви)
Хората, които познавам и учат право, са доста зле - мислят се за най-великите и непогрешими. Нямам желание да навлизам в лични подрбности, но специално от 3ма души имам мноооооооого преки впечатления. Дано има и различни
Сила, насилие, слабост, както искаш го приемай, но ще уча право (уви)
Хората, които познавам и учат право, са доста зле - мислят се за най-великите и непогрешими. Нямам желание да навлизам в лични подрбности, но специално от 3ма души имам мноооооооого преки впечатления. Дано има и различни
Последно промяна от U.N.O. на 24 Авг 2005, 01:55, променено общо 1 път.
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
U.N.O. написа:Е, в крайна сметка всеки си избира сам какво да учи (с някои изключения) и щом някой иска да учи право ще си го учи. "Въпрос на вкус" - казала свинята и се отърколила в кочината
Изхождайки от интензивната(до безогледност) употреба на обобщителни ,въпросителни и неопределителни местоимения,те заподозрях в опит да осъществиш преход от частното към общото.Този преход предполага синтез(както казва Гео Милев-да не кажеш всичко,да рушиш логическите мостчета),а думата "квинтесенция" предполага именно извеждане на най-важното.Без да се "занимавам с това" имам 5.75 по литература(както и по история
Тези твои занимания да не са свъразни с популяризиране на светски събития на хартиен носител?(лепене на афиши).
Колкото до твоя случай-не виждам защо не си саботирала кампанията ,след като не си искала да учиш право.Не вярвам да те изпратят в пансион за такова нещо.
Слънце мое, "квинтесенция" дейстивтелно означава "най-съществено", само че в твоето изказване ставаше дума не за най-съществено, а за мое лично мнение, моя "сентенция".
Колкото до моите занимания, не че ти влиза в работата, но не - не лепя афиши, за лепенето не се изискват знания по български език, а лепило.
А това кой къде ще ме изпрати или няма да ме изпрати вече съвсем не ти влиза в работата - мои лични проблеми са си защо ще уча право и нямам намерение да ги обяснявам на някой си.
Оценката ти от изпита ме трогна - no comment!!!! На този изпит по литература станах свидетел на толкова... меко казано - несъответствия, че и 6.00 да имаше, пак нямаше да ме впечатлиш
Колкото до моите занимания, не че ти влиза в работата, но не - не лепя афиши, за лепенето не се изискват знания по български език, а лепило.
А това кой къде ще ме изпрати или няма да ме изпрати вече съвсем не ти влиза в работата - мои лични проблеми са си защо ще уча право и нямам намерение да ги обяснявам на някой си.
Оценката ти от изпита ме трогна - no comment!!!! На този изпит по литература станах свидетел на толкова... меко казано - несъответствия, че и 6.00 да имаше, пак нямаше да ме впечатлиш
Като си събрала толкова отрицателна енергия,защо не си я изкараш върху сестра си и родителите си например?Не,че ми влиза в работата,но от предишните ти постова личи,че сама натрапваш личните си проблеми.(Което не обяснява как изведнъж хората,които мислят да учат право,станаха виновни за това,че ти ще го учиш...Просто защото харесват специалността,също,както човека,който ти я е натрапил???)Имаш интересно мислене,може и да пробиеш като юрист един ден.