Политикани
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
О, аз гласувах,защото не исках СДС да спечели
БЯх раздвоена м/у царя и Станишев, и коалиция на розата... Пък тези,които не са гласували ,то значи са дали гласа си за този,който не е трябвало да спечели... Ама то пък иза кого да гласуваш? Всичките се дънят в очите ми...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз също не гласувах.Не съм единствения.И не съм един от 100.Vintersorg написа:Аз не гласувах и направих най-добрият избор според мен.
вие, дето гласувахте...сега сте прецакани! Мухахаха... Особено тези дето гласуваха за НДСВ (не че и аз нямах симпатии). Излъгаха ви...ама яко ви излъгаха...![]()
![]()
Не са гласували около 50% от хората, които имат право.
Резултатите на изборите го показаха.
Царят говори много добре български.Интересно ми е някой от вас
ако от 7 годишен живее в друга държава как ще говори.А има
и такива дето по 5 години живеят в чужбина и вече забравят
род, родина и език!
Царят също така не е само италианец.Баща му е германец,
майка му е италианка.
И да, лъжат го.А той наистина иска да помогне.
Ах как искам конституционна монархия....
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
То и аз гласувах ,но за първи път откакто гласувам не ме е яд...Защото избрах правилната партия
А сегашния кабинет-кучета го яли...НДСВ,КБ(БСП),ДПС.Аз вече просто не мога да си представя правителство без ДПС.То бива наглост и безочие ,но чак пък толкова.Доган след всеки избори заявява ,че стабилно правителство не може да се състави без ДПС(и винаги влиза
).Примерно сега когато направиха коалиция БСП и НДСВ за чии им беше ДПС(имаха мнозинство).Пълна пародия...
А сегашния кабинет-кучета го яли...НДСВ,КБ(БСП),ДПС.Аз вече просто не мога да си представя правителство без ДПС.То бива наглост и безочие ,но чак пък толкова.Доган след всеки избори заявява ,че стабилно правителство не може да се състави без ДПС(и винаги влиза
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Напротив!!!Assasiyah написа:Всеки е прав за себе си и няма по-хубаво от това да вярва в преценката си.
Но, моля ви, не го наричайте "цар", защото той не е и никога няма да бъде такъв.
Той винаги ще си е цар! И след неговата смърт пак ще си е цар!!!
Това е един човек, който би бил само от полза за България, но ние не го оценяваме, а типично по посткомунистически български манталитет го хулим и оплюваме.
Негово Величество Цар Симеон Втори - това ще е той завинаги за българския народ!
[quote="Boromir"]дефакто той си е цар - никога не е абдикирал
Аз доколкото знам той май изобщо не е бил и коронясван, а после при завръщането му се дозамазаха нещата.............
Аз доколкото знам той май изобщо не е бил и коронясван, а после при завръщането му се дозамазаха нещата.............
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил