Тогава какво мислиш, че търсят момичетата в едно момче
П.п.
Май ще се бием за първа позиция
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
А, не! Казваш го на човека, който вярва,че всичко е възможно ан този сват!Boromir написа:така е... но не е невъзможноHimera написа:Не е лесна работа да намериш принцът или принцесата от мечтите! Тази или този,който/която ще ти пасва най-добре на характера, на желанията, на твоите цели.
И това също спада към моето мнение относно любовта и влюбването... Но освен уважение са нужни и компромиси, разбирателство...fire написа:Аз пък мисля, че освен любов и страст трябва да има преди всичко уважение. Защото на всички ни е ясно, че любовта и страстта са до време. А има ли уважение, то то остава за цял живот. Аз искам моят принц да не е идеалния, да не е най-красивия, да не е най-зашеметяващия. Аз искам да остарея с този човек и това никога да не ми тежи. Днес следобяд видях на улицата двама много възрастни мъж и жена, които едва ходеха, но се държаха за ръце и си помагаха докато пресичаха улицата. Завидях им (благородно) и си пожелах, когато някога намеря своя принц да изживея живота си с него и някога след много години нас също така да ни срещне някое момиче на улицата и да ни завиди за това, че сме заедно.

Ама и те са нужни!Tripio написа:тва "хиена" ще зема да си го патентовам, нещо много ти хареса![]()
ама айде стига спам, ще пофилософствам малко по темата.. та общо взето исках да кажа че тва дето го разправяте за уважението, разбирателството, компромисите - да, хубаво е, даже задължително за една връзка.. но не е любов! не мога да дефинирам точно понятието "любов", но определено не се засича с гореизброените. мое лично мнение