влюбчиви ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- fire
- Живее, за да пише
Ами тогава спри да бъдеш мнителен, вярвай на хората от противополжния пол. Създай си един идеал с минимални изисквания, но изисквания, които да са особено важни за теб и се огледай. Виж колко много красиви хора (физически или духовно - зависи кое цениш повече) има на улицата, около теб самия... Отдай душата си на един такъв човек и се радвай на мига, направи го безкраен! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Хей, хей не говори така. Защо така смяташ? Какво ти е на бала? Мисля, че той е доста висок, даже бих казала много по-висок, от колкото на някои други (и това НЕ е метафора). Слушай, излез от хралупката и дай възможност на другите да влязат вътре. Бъди така добър и ги покани, за да видят какво има вътре, дълбоко скрито от хорските очи... Дай им шанс да го оценят!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дали съм влюбчива...според някои мои познати, Охооооооооооо...ама те май повече на бъзик.
Не е трудно някой да ми направи впечатление, но...дотам. За любов при мене може да се говори в 3 случая (и като ви кажа, ще разберете, че не е БАШ). Повече не искам. Първият случай, който ми държа влага (ит'с а метафо:) повече от две години (аз - срамежлива и той - срамежлив), се оказа един от най-най-добрите ми приятели (т.е. един от малкото ми приятели). Второто си беше една 2 годишна връзка, в която бях много хлътнала, но постепенно работите отидоха пак към приятелство, а момчето не беше навито на тая опция. Оттогава, който ми е приятел, си го пазя само као приятел и нищо повече, че става лошо.
Виж, третият случай беше много тежък, много истински и завърши още по-трагично. Както казваше Татяна Лолова, това беше моята "нежна, безнадеждна и тъжна любов".
Обобщавам: лесно е да ми направят впечатление, да ме заинтригуват, трудно е да се влюбя истински, след последният случай, бих казала дори - невъзможно. Или поне така си мисля.
Не е трудно някой да ми направи впечатление, но...дотам. За любов при мене може да се говори в 3 случая (и като ви кажа, ще разберете, че не е БАШ). Повече не искам. Първият случай, който ми държа влага (ит'с а метафо:) повече от две години (аз - срамежлива и той - срамежлив), се оказа един от най-най-добрите ми приятели (т.е. един от малкото ми приятели). Второто си беше една 2 годишна връзка, в която бях много хлътнала, но постепенно работите отидоха пак към приятелство, а момчето не беше навито на тая опция. Оттогава, който ми е приятел, си го пазя само као приятел и нищо повече, че става лошо.
Виж, третият случай беше много тежък, много истински и завърши още по-трагично. Както казваше Татяна Лолова, това беше моята "нежна, безнадеждна и тъжна любов".
Обобщавам: лесно е да ми направят впечатление, да ме заинтригуват, трудно е да се влюбя истински, след последният случай, бих казала дори - невъзможно. Или поне така си мисля.
Ами... аз не съм от най-влюбчивите. Даже по-лошо. Изобщо не съм се влюбвала мога да го кажа с чиста съвест. Веднъж бях на косъм, но разума ми ме възпра, за което съм му много благодарна. Все пак той тръгна с едно момиче, на което адски много държа, така че...
В обобщение ще кажа, че май съм в графа задръстени! А всъшност съм доста контактна, обаче ми е твърде трудно да се доверя на момче. Мисля в това ми е главния проблем и второ, това което търсят булшинството от противоположния пол, трудно би го намерило в мен, така че отговорът ми е че съм труден случай
!
В обобщение ще кажа, че май съм в графа задръстени! А всъшност съм доста контактна, обаче ми е твърде трудно да се доверя на момче. Мисля в това ми е главния проблем и второ, това което търсят булшинството от противоположния пол, трудно би го намерило в мен, така че отговорът ми е че съм труден случай
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, в моята графа ?!Puhanka написа:Ами... аз не съм от най-влюбчивите. Даже по-лошо. Изобщо не съм се влюбвала мога да го кажа с чиста съвест. Веднъж бях на косъм, но разума ми ме възпра, за което съм му много благодарна. Все пак той тръгна с едно момиче, на което адски много държа, така че...![]()
В обобщение ще кажа, че май съм в графа задръстени! А всъшност съм доста контактна, обаче ми е твърде трудно да се доверя на момче. Мисля в това ми е главния проблем и второ, това което търсят булшинството от противоположния пол, трудно би го намерило в мен, така че отговорът ми е че съм труден случай!
Избери си място някъде надолу...аз съм на челните позиции в графа "задръстени" ! Споделям голяма част от това, което каза... Особено последните думи...