Прославихме се!!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
ХАхХахАХхХА
Карастоянов е много печен, винаги ми беше приятно и интересно в неговите лекции. Жалко че нямаше такава практика "цици за шестици", когато ми преподаваше. Но пък още по-жалко е, че професорите ни са принудени да протестират по подобни начини заради удържане на заплати, въпреки че видът на протеста е малко странен. От почти всички преподаватели съм чувал, че ги е срам да кажат какво им е заплащането пред чуждестранни колеги.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Там е работата. Самият факт, че търсят допълнителни доходи какво говори?

Аз за проф. Карастоянов имам много добри впечатления. Не е сухар и не избива комплекси върху стидентите като някои други преподаватели
Напротив, приятен е, винаги е спазвал времето за почивките, които някои други така щедро ни отнемат. Не е имало лекция, в която поне 20-30мин да не е отделил за странични разговори - най-вече за футбол. Подари ми вече споменатата му книга за Чечения на английски език.
Аз за проф. Карастоянов имам много добри впечатления. Не е сухар и не избива комплекси върху стидентите като някои други преподаватели
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
такива като теб заслужават да бъдат докарани до критично състояние, за да им се затворят устите.Creed написа:Offtopic - О,айде да не започваме и за лекарското племе!Нито лекари,нито даскалите имат право да се жалват ,че са им ниски заплатите!
билa ли си в болница наскоро?
видях, че си в женски род. няколко думи накратко- че има подкупни лекари- има. но ако лекарите не си вършеха работата населението щеше да е прогресивно намаляващо като брой в пъти повече, отколкото сега.
Колко на 100 са учениците, които не могат да пишат правилно, но са завършили средно образование и колко на 100 са пациентите на ортопедията, които са с грешно фиксирани счупвания?
Ако GP-тата не могат да си вършат работата, повярвай ми, това въобще не е грешка на специалистите в другите болници. Там има хора, които
1. занимават се с болни
2. имат над 20 г. трудов стаж
3. получили са образователни степени в Западна Европа
4. четат лекции
5. носят административна отговорност
и пак получават 2/3 от заплатата на автобусен шофьор. И предполагам нямат право да кажат дума накриво за заплащането си.
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
radja, един средно интелигентен човек би внимавал с тона и с малоумните "пожелания"
Така ,че,по-леко с оценките.Да,била съм в болница,и да,знам че се намират и свестни лекари,вършещи си работата,но повечето са като "видните ни професори".
Че населението е прогресивно намаляващо като брой е ясно и сега,по ред причини...
Но не мисля ,че някой лекар може да се оплаче от заплатата си..нали си взимат подкупите,плащаш за неща,за к оито не трябва да плащаш ти,изписват ти куп ненужни и скъпи лекраства,защото просто имат договор с фармацевтиччната компания за това,отношението им към пациентите в 90 % е под всякаква критика, а някои те преглеждат с такава досата ,че нямам думи.Не от всяко дърво става свирка,както и не от всеки става лекар.
Че населението е прогресивно намаляващо като брой е ясно и сега,по ред причини...
Но не мисля ,че някой лекар може да се оплаче от заплатата си..нали си взимат подкупите,плащаш за неща,за к оито не трябва да плащаш ти,изписват ти куп ненужни и скъпи лекраства,защото просто имат договор с фармацевтиччната компания за това,отношението им към пациентите в 90 % е под всякаква критика, а някои те преглеждат с такава досата ,че нямам думи.Не от всяко дърво става свирка,както и не от всеки става лекар.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"