Коя специалност ще посочите на първо място (ФМИ)?
Модератор: Boromir
-
hunterfrenzy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Има го и другото нещо, че от анотациите, които са дадени в справочника на СУ не става ясно какви са разликите между специалностите (поне в миналогодишните беше така). Затова най-добре да се гледат внимателно учебните планове (има ги на сайта на ФМИ).
P.S. uktc, ти какво искаш да учиш във ФМИ?
P.S. uktc, ти какво искаш да учиш във ФМИ?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Първо ще започна с това, че ФМИ е едно прекрасно място за хора, на които им се учи и които трудното не ги плаши.
Преподаването е на много високо ниво, администрацията и организацията за съжаление не.
Иначе за нашата специалност (Информатика) какво да ти кажа - аз съм доволен. През изминалата година ни преподаваха много добри професори и доценти, не мога да се оплача и от асистентите. А на въпроса ти дали ни натискат - тук никой никого не натиска. Ти си решаваш дали да ходиш на лекции, упражнения, дали да учиш или не. В крайна сметка обаче идва сесията и там става ясно кой колко знае. А, от миналата година позасилиха текущия контрол във факултета и по ДИС например нямахме изпит със задачи, а задачите бяха под формата на две контролни през семестъра.
Друго хубаво нещо е, че има много изборни дисциплини и можеш да учиш това, което на теб ти е интересно.
А за това дали съм очаквал да е по-трудно. Аз знаех, че ще е трудно, така че от тази гледна точка не бях изненадан. Хубаво е човек да има някаква предварителна представа за нещата, защото никак не е приятно да разбереш, че това, което учиш не е това, което всъщност си искал да учиш.
Ако има нещо друго, питай!
Преподаването е на много високо ниво, администрацията и организацията за съжаление не.
Иначе за нашата специалност (Информатика) какво да ти кажа - аз съм доволен. През изминалата година ни преподаваха много добри професори и доценти, не мога да се оплача и от асистентите. А на въпроса ти дали ни натискат - тук никой никого не натиска. Ти си решаваш дали да ходиш на лекции, упражнения, дали да учиш или не. В крайна сметка обаче идва сесията и там става ясно кой колко знае. А, от миналата година позасилиха текущия контрол във факултета и по ДИС например нямахме изпит със задачи, а задачите бяха под формата на две контролни през семестъра.
Друго хубаво нещо е, че има много изборни дисциплини и можеш да учиш това, което на теб ти е интересно.
А за това дали съм очаквал да е по-трудно. Аз знаех, че ще е трудно, така че от тази гледна точка не бях изненадан. Хубаво е човек да има някаква предварителна представа за нещата, защото никак не е приятно да разбереш, че това, което учиш не е това, което всъщност си искал да учиш.
Ако има нещо друго, питай!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Оффф, поредния, който псува администрацията. Кажи конкретно име от администрацията, което смяташ, че пречи на организацията.sedrik написа:администрацията и организацията за съжаление не.
И не ми пробутвай песничките за г-жа Харизанова и за Ани и Вили от Учебен отдел, които пращат хората в Деканата или при Харизанова.
Дай нещо ново.

Какво ме интересува името му. За мен е важно като отида в 209 или 111 и имам проблем или се нуждая от информация, проблемът да бъде решен и да получа съответната информация. Това не се случва, мисля че има причини да съм недоволен.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Тука има юристи и нека да се допитаме до тях. За мен да се каже 209 и 111, дори не Учебен отдел и инспектор Учебна дейност не значи нищо.
Но както и да е. Говориме за едно и също, а аз ти казах, да не ми пробутваш изтъркани песнички. Аз винаги съм получавал информация, но трябва да знаеш как да си я поискаш. Ти като не знаеш, не е мой проблема. Няколко човека вече са ми казвали - ставало ли да влизам вместо тях, да им решавам проблемите. Ха. Аз ще влизам вместо тях. А да им държа пишките, докато ебат? Или нещо друго, за тея без пишки
И кажи 209А, защото в 209Б си търси оная работа. Тя е семинар.
Но както и да е. Говориме за едно и също, а аз ти казах, да не ми пробутваш изтъркани песнички. Аз винаги съм получавал информация, но трябва да знаеш как да си я поискаш. Ти като не знаеш, не е мой проблема. Няколко човека вече са ми казвали - ставало ли да влизам вместо тях, да им решавам проблемите. Ха. Аз ще влизам вместо тях. А да им държа пишките, докато ебат? Или нещо друго, за тея без пишки
И кажи 209А, защото в 209Б си търси оная работа. Тя е семинар.