Не те обвинявам, аз съм си карък и половина, ама..... се чудя откъде това желание
"Слънчогледите погледнаха Слънцето......"
"Слънчогледите паднаха в прах....."
Ima me na nqkakva snimka li? Kyde?vasko написа:Аз като гледам на снимката засенчваш веселия професор Биолчев![]()
![]()
Ami nali vie mi kazahte, 4e na nacionalnata olimpiada se e padnal Vapcarov? I az go u4ih celiq ot krai do krai prez no6tta! I cql 4as tyrsih "Ve4eri v Antimovskiq han" v neta - nikyde ne go namerih!hypnosssa написа:Ти си луда.ot srqda ne si bqh lqgala da spq
начи отивай в нбуdakota_usa написа:Много държа на правото и не писах нищто друго освен него. По история съм добре това което ме притесняваше беше литературата. Но вече мина така че колкото толкова. Надявам се на 4!![]()
Какво можете да ми кажете за НБУ? Ходих на един от изпитите и имам мн добри резултати, но много държа на СУ!
Ами НБУ е да отидеш първия дет и след 5 години да отидеш да зи вземеш дипломата.dakota_usa написа:начи отивай в нбу
въобще не си прави труда да за право
тъпо е
па и си ми конкуренция
аха-ха-ха-ха-ха
Конкуренцията си е конкуренция! Па и нали знаеш като си се хванал на хорото ще го играеш до край!Пожелажам ти успех и все пак какво знаеш за НБУ! Какво е нивото на преподавателите там? Аз искам СУ, но нашите ме натискат за НБУ.