Въпрос за общежитията?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Insight
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Insight »

Insight написа:
Xin написа:Ами в 51 това лято толкова излиза, за другите на знам :) Ако живееш сам в стая за трима де.
Аз имам въпросче - как става това настаняване сам в стая през лятото? Досега лятото не съм оставала в Студентски, та нямам идея...Честно казано, с удоволствие ще плащам и 60 лв, ама да съм сама :oops:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ами като се приберат вкъщи съквартирантите и само ти останеш в София:P
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Insight
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Insight »

Xin :D, моля те, не ме плаши. Съквартирантката ми ще си остане 100% в Студентски през лятото. Мога ли да искам да съм в друга стая? :wink:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Аз пък нямам нищо против, дори предпочитам да имам съквартирантка, стига да е някое готино и разбрано момиче ;) Ноо.. няма да стане, моите съквартирантки и двете заминават на брига :?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Insight написа:Xin :D, моля те, не ме плаши. Съквартирантката ми ще си остане 100% в Студентски през лятото. Мога ли да искам да съм в друга стая? :wink:
Ами вариантите са два, в молбата не отбелязваш, че искаш да си запазиш стаята, класират те на семейно и се местиш там с надеждата новите съквартирантки да ги няма лятото, или отбелязваш, че си искаш стаята и си живеете със съквартирантката двечките :)
Не съм чула за вариант да те преместят пак на несемейно, освен ако не ти стигне бала за първа класация или не отбележиш "искам да живея с еди-кой си", тогава те местят при него, ако има място.
Insight
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Insight »

Xin написа: Ами вариантите са два, в молбата не отбелязваш, че искаш да си запазиш стаята, класират те на семейно и се местиш там с надеждата новите съквартирантки да ги няма лятото...
Точно това мисля да направя...Със съквартирантката ми не се разбираме особено, а и съм достатъчно саможива, та ми се иска да си живея сама лятото. Ще видим. Благодаря ти, Xin! :wink:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

:wink:
moonash
В началото бе словото

Мнение от moonash »

Zdraveite!
Nqkoi imali nqkakva predstava kak se proverqva uspeha, koito se deklarira v tezi molbi deklaracii za kandidatstvane za obshtejitie?
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”