hypnosssa написа:Не ми е работа да се меся в тая тема,но понеже вече няколко пъти съм виждала в постове на Явор да пише тва :
мои съученици, които имаха 6,00 в УАСГ ходеха на корекция на оценки за 9 и 10ти клас
не лъжи.Мин година няма пълно 6.00 в УАСГ,даже ако не се лъжа от няколко години насам не е имало,но за миналата година съм 10000% сигурна.
Иначе браво на съученика ти,може да е имал 5.80 някъде
Има 6,00 !!! Ако искаш ще ти дам телефонът му, за да му се обадиш! Просто бал-ът му не е пълен, защото от балообразуващите от дипломата няма пълния брой!
Я покажи от къде гледаш данни за пълни шестици...
Скалпел, моля написа:явор написа:Скалпел, моля написа:Хайде, прависте устат, кажи какво разбра от условията които са пейстнати?
Явно май не знаеш, че съм завършил МГ и мога съвсем отговорно да заявя, че разбирам от математика.
А от така написаните условия разбра ли нещо по първа се интересувам. Ти си едно дрънкало. Това че имаш някакви претенции по математика звучи наистина гордо, но няма връзка с темата - нищо. Нека обясня защо се заяждам:
1) Най-маловажното: не мисля че мястото на подобна тема е във форума на СУ. Мисля че не може да се прави сравнение между изпитите по литература, история, география и т.н. и изпита по математика, защото форматите са различни, сложността на задачите е различна, всичко е напълно различно. По математика не може да научиш определен брой теми за да се чувстваш спокоен на изпита, по другите предмети може.
2) Това което ме подразни основно беше че си личи грубото пействане от един друг форум като при самата процедура условията стават неразбираеми което води до обезсмислянето на поста. Да оставим това че някой друг си е направил труда да запомни задачите пък и да ги напише даже.
Не мога да разбера как си мислиш, че можеш с това тъпо оправдание да избегнеш начинът, по който се злепостави. Нямам време сега да решавам задачи, но определено повечето средно интелигентни хора ще разберат от посоченото от мен, че имам способността да реша тази задача.
И има връзка с темата, защото именно в тази тема ти се опита да компрометираш мнението ми като се осланяш на познанията ми по математика... Т.е. то самата ти компрометация нямаше да е действителна, защото става въпрос за отношение, а не за задачи, но все пак ти реши сам да си забиеш нож...
Колкото до 1) Ти май не си на ясно, че критериите на различните университети са различни не само по математика! За пример ще ти кажа, че една моя приятелка, която се готви за МУ София и Варна в СУ има 2,00 на Биология и в рецензията и е написано, че не е използвала определената от тях помощна литература!!! И това е единственото оправдание!!!
Момичето попита за задачите и опредлено отговорите не бяха подобаващи... Накрая тя сама си помогна и реши да сподели с останалите какво е успяла, а вие и държите сметка, че можела и по-добре да помогне като в същото време не сте направили нищо по въпроса! Не е трудно човек да си направи някакви изводи за вас... Като си знаел, че задачите ги има там, ами напиши ги ти!!! Явно усилието си струва повече, за да се скарате на някого, вместо да помогнете!!!