Теми Литература 1990-2007
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз пък не искам никога да избирам ничия тема за ничий изпит... камо ли да съм в залата, в която се тегли темата..... със слаби нерви съм
Е, добре де, ако не искаш ти да я избираш, кво? Или те хващат за ухото, щом вече са те нарочили за "късметлия" и те теглят към подиума...?
Е, добре де, ако не искаш ти да я избираш, кво? Или те хващат за ухото, щом вече са те нарочили за "късметлия" и те теглят към подиума...?
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
няма искаш - неискашkRiss написа:Аз пък не искам никога да избирам ничия тема за ничий изпит... камо ли да съм в залата, в която се тегли темата..... със слаби нерви съм![]()
това да е е идими-дойдими
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
dakota_usa
- В началото бе словото
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не просто ще ти хванат ръката и ще те бутнат у някоя темаkRiss написа:брей! Нека пък насила ме накарат да я тегля.....Бавария написа:няма искаш - неискаш
това да е е идими-дойдимиможе да съм се схванала или да се разплача истерично... дали тогава няма да си изберат друг, а?
или пък два цигански за успокоение
поне аз незнам в историята на СУ някой да се е отказал
Don't look back, 'cause you know what you might see
- TimShel_Girl
- Драскач
- mimosata
- В началото бе словото
kak 6te sym znaela temata!!!!???? Az Yovkov ne znam...
Ami az dori ne znaeh, 4e temata 6te se tegli v zalata, v koqto 6te sym az!vasko написа:Тя може сега да обясни как се е случило това тя да тегли темата
Syvsem slu4aino stana az da teglq!
Kvestorite ni se karaha da stoim to4no edin zad drug i t.n., za6toto MOJELO DA DOIDAT OT TELEVIZIQTA DA SNIMAT... pokanili gi, ama ne bili sigurni dali 6te doidat...
I az si pomislih, 4e e VYZMOJNO TEMATA DA SE TEGLI V TAZI STAQ.
Az bqh v 65 zala. Predi nqkolko meseca bqh na SAT - mislq 4e v tazi sy6tata zala. Ili e syvpadenie, ili im e po-predstavitelna, kato za kameri
Posle doidoha mnogo kameri i reporteri, snimaha, a az mnogo se pritesnih. Dokato te snimaha, ni 4etoha instrukciite i 4estno kazano ni6to ne razbrah ot tqh.
Bqh na tretiq red, ne e kato da sym bila otpred ili ne6to podobno.
Doide komisiq ot hora, deto noseha plikovete s temite.
Predstviha tam vajnite hora, kakvi bili, na kakvo bili predsedateli - az daje ne gi vijdah, za6toto vsi4ki kameri bqha strupani tam. Samo 4uh, 4e rektoryt na Sofiiskiq be6e tam...
I nqkoi kaza ne6to: "Haide nqkoi po jelanie..."
I az vednaga kato 4uh, vidgnah ryka i kazah: "Moje li az?"
Daje koito go kaza ne me 4u, vidq me samo ednata kvestorka i kaza: "Eto, ima jelae6t".
4estno kazano, misleh, 4e 6te ima mnogo jelae6ti, i izob6to ne vqrvah, 4e 6te mi dadat da teglq. Mai nikoi drug ne iska6e
Az ako moje6e da znam predvaritelno temata, nali 6tqh da si nau4a Yovkov...
Vse toi mi se pada - na olimpiadata, na predvarotelniq v Plovidiv i na tozi v Sofiiskiq. Az na drugi izpiti nqma da hodq, tyi 4e tova mi e - cqlata kandidatstudentska kampaniq samo s Yovkov.
Kato se padna i na olimpiadata, i v Plovdiv, si vikam, 4e e kraino vreme da mi se padne drug. Oba4e, ve4erta tyrsih "Ve4eri v Antimovskiq han" - edno ot malkoto ne6ta, koito sa vklyu4eni v izpitnata programa, a ne gi bqh 4ela. Ne mojah da go namerq v neta, i vikam, s moq kysmet, 6te vzeme toi da mi se padne, da se 4udq kakvo da pravq.
Za olimpiadata v u4ili6te pak vdigah ryka da hodq za svidetel, 4e otvarqt plika togava i ne e bil otvarqn - pak Yovkov be6e
Na izpita sled sedmi klas taq lyubov, taq Angelinka... na lyubov ni e na na6iq vipusk, qvno.
I az ne sym dovolna ot temata! I mene me e qd - na mene si!
Ne sym znaela temata, vyv vsi4ki vyzmojni zna4eniq na tozi izraz - az daje Yovkov mnogo malko go znam.
Ama takova trqbvalo da stane...
Mimi
P.S. Nqmam kirilica, zatova pi6a na latinica...
- TimShel_Girl
- Драскач
Нищо бе, не се коси!
В интерес на истината можеше да е къде-къде по-зле... От контролните теми Йовков беше най-малкото зло...
Да гледаме позитивно - ной-после тоя невротизъм с изпитите мина и сега сме спокойни и щастливи....поне до резултатите...тагава вече можем да изпадаме в паника официално 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аз като гледам на снимката засенчваш веселия професор Биолчев

Последно промяна от vasko на 14 Юли 2007, 15:12, променено общо 1 път.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Мн ясно,че е възможно все пак оценката ти по история се удвоява за крайния бал,така че и с 4 по литература имаш шанс,но друг е въпроса,че според мен още не си напълно наясно колко ще изкарашdakota_usa написа:Не знам за поставените лица, но много малко хора очакваха Йовков. Исках да питам някой знае ли при положение че имаш отлична диплома. възможно ли е да успееш да влезеш право ако имаш 4 по литература. И евентуално 5-6 по история?