Въпрос за записване.
Модератор: Boromir
- Positron
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: втори
Въпрос за записване.
В момента майка ми твърди, че записването след първото класиране (7-9 август) кандидатът ЛИЧНО трябва да подаде документи. И тъй като аз нямам никакви намерения да си прекарвам цялата проклета ваканция, питам дали наистина е така и какво да правя в случай, че искам да отида на почивка (която вече е планирана и т.н.)
няма подпис
- sweet_kiss
- В началото бе словото
- Positron
- В началото бе словото
Добре, това е изключително глупаво, да не използвам по-силни суперлативи... От къв чеп ще трябва аз да отида, каква информация толкова предавам, тва да не е изпит... както и да е, това беше малко офтопик... А не става ли с предварителна молба - да им съобщя примерно, че имам неотложно пътуване в чужбина... Защото аз лично не виждам никакъв смисъл в това да ходя аз, след като може някой роднина може да го направи. Още повече, след един месец непрестанно учене на всеки би му се искало да си почине август... Глупава работа.sweet_kiss написа:Да, записването става, ако отидеш ЛИЧНО!
няма подпис
ми ако се беше сетил, че ще кандидатсваш това лято преди 3-4 месеца, да не си плащалPositron написа:Да де, ама аз вече съм платил за почивка от 2 до 12... Ох леле. Може ли да са такива тъпанари?...
Последно промяна от jexjex на 14 Юли 2007, 13:50, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
Не е чак толкова глупаво - кой да знае, че искате да се запишете точно в този университет и че тези класирания ви устройват и че не искате да участвате в следващите. Има логика...
Ако кандидатстваш в 2-3 университета, как по-точно ще се разбере в кой от тях ще се запишеш, ако не отидеш да си подадеш документи.. 
- Positron
- В началото бе словото
Откъде да си набавя, как да го попълня и кога е крайният срок за предаването му?Скалпел, моля написа:Едно нотариално заверено пълномощно е 4-5 кинта бе я се стегнете.
@marrylin - почивката е планирана много отдавна, в група от около 40 души съм, като кандидат-студентите сме само двама... Не може заради нас да я отменят. А и много ми се ходи, цяла година чакам да отида на Рила...
няма подпис
Хора,честно не ви разбирам...
И на мен ми беше гадно да уча като ненормална цяла година и да изпускам толкова готини моменти,ама все си казвах: ще има още толкова други лета,толкова пролети,слънце и дискотеки...но ако сега си загубя времето с тях,може би цял живот ще съжалявам за това....
така че наистина,все пак за момента кандидатстването ни е приоритет и малко или много около него се върти всичко.
И за мен това лято е доста различно от мечтанията ми,но тва е...морето и всякви други разходки ще почакат...
така че нз...всеки си решава за себе си де
И на мен ми беше гадно да уча като ненормална цяла година и да изпускам толкова готини моменти,ама все си казвах: ще има още толкова други лета,толкова пролети,слънце и дискотеки...но ако сега си загубя времето с тях,може би цял живот ще съжалявам за това....
така че наистина,все пак за момента кандидатстването ни е приоритет и малко или много около него се върти всичко.
И за мен това лято е доста различно от мечтанията ми,но тва е...морето и всякви други разходки ще почакат...
така че нз...всеки си решава за себе си де