то ми стана жал за момичетоShamana написа:Това е нищо, при мене имаше една, която си взе 9 допълнителноБавария написа:една пред мене си взе 4 листа допълнително![]()
само се разкарва
накрая и предложих да скъсам от мойте
Модератор: Boromir
то ми стана жал за момичетоShamana написа:Това е нищо, при мене имаше една, която си взе 9 допълнителноБавария написа:една пред мене си взе 4 листа допълнително![]()
Позната история. Тъпото е, че аз въобще не се сетих за "През чумавото".MechoPuhova написа:А аз пък щом чух темата всичко ми изскочи от главата и ми трябваха 10 - 15 мин да я осъзная, защото Йовков беше автора, на когото най - малко наблегнах и днес си чуках главата. Е, не че не писах, изписах около 4 листа и малко и то основно за Индже, Шибил, По жицата, През чумавото и Албена. Нищо друго не се сетих тогава, но когато излязох всичко си дойде на мястото! Па дано да изкарамеУспех на всички
аз пък се гордея със себе си, че се сетих за Постолови воденици и Женда,AzoN написа:Позната история. Тъпото е, че аз въобще не се сетих за "През чумавото".MechoPuhova написа:А аз пък щом чух темата всичко ми изскочи от главата и ми трябваха 10 - 15 мин да я осъзная, защото Йовков беше автора, на когото най - малко наблегнах и днес си чуках главата. Е, не че не писах, изписах около 4 листа и малко и то основно за Индже, Шибил, По жицата, През чумавото и Албена. Нищо друго не се сетих тогава, но когато излязох всичко си дойде на мястото! Па дано да изкарамеУспех на всички
Сали Яшал, Шекире и Джапарvasko написа:И аз не се сетих за "През чумавото", забравих наименованието на разказа "Белите рози", а мислех да го пиша заедно с "Песента на Солвейг". Също така забравих името на главния герой в "Земляци", въпреки че е повест има любов, има всичко и забравих Сали Яшар от кой разка е , но това не ми попречи да пиша за него![]()
![]()
е ако вкарваш анализTimShel_Girl написа:Аз някъде казах - моите разкази са "Шибил", "Индже", "Постолови воденици", "Божура", "През чумавото" и "Албена"... Естествено, че може още сума разкази да дотъкмим, но все пак, времето ни е ограничено и трабва някак да прилагаме избирателна пропускливост