Теми Литература 1990-2007
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
Еми то и мойте не са много повече, но не ми остава друго освен да вярвам, че като отида след две седмици на химическия няма да ми се скапе настроението.Аз вярвам в по-добрия свят...като Вапцаров(деба шо не се падне бе!?)
п.с. имаше преди време такава реклама на глобул , където некъв отива на стената на плача и се кефи и вика : "АЗ мислех, че ще имам четворка," или нещо такова беше...тогава ми беше много смешно, ама кандидатстването ми се виждаже бекрайно далеч...
п.с. имаше преди време такава реклама на глобул , където некъв отива на стената на плача и се кефи и вика : "АЗ мислех, че ще имам четворка," или нещо такова беше...тогава ми беше много смешно, ама кандидатстването ми се виждаже бекрайно далеч...
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
Е разни хора,разни иделаи.Но другите две теми върху Алеко и Ботев не ми харесват и съм си доволна много,много.Вапцаров,Елин Пелин,Йовков и Димов са ми любимците.За пръв път и аз да извадя късмет за нещо.В Търново като се падна Смирненски си излезнах.Не може на всички да се угоди.Дано са по-благосклонни проверяващите и да пишат повече високи оцени,че нали желаещите са малко и да дават шанс на всички.
`
Извинете, че ви се мешам, но може ли да ми разясните нещо.
Не трябва ли да се падне 1 тема? Какви са тези контролни теми, чувам нещо за 3 теми, от които да избираш... Може ли малко информация?
Не трябва ли да се падне 1 тема? Какви са тези контролни теми, чувам нещо за 3 теми, от които да избираш... Може ли малко информация?
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Есето е сравнение на два цитата и разсъждения по заложения в тях проблем. Може да са противоположни ("Вий искате да я сразите, моята вяра" <-> "И в свойта вяра сам не вярвам аз"), може да са "еднакви". Има някакъв проблем, по който се разсъждава.
Дават ти тема и есе. Избираш едното.
Не мога да разбера само защо за темата има три варианта, от които се тегли, а есето е едно...
Дават ти тема и есе. Избираш едното.
Не мога да разбера само защо за темата има три варианта, от които се тегли, а есето е едно...