Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
-
little_secret
- В началото бе словото
Харесвам Йовков,наистина един невероятен автор е той,но не съм сигурна,че съм се справила!И аз като вас включих изброените по-горе разкази + "Белите рози", "Земляци" (за любовта към земята)... и най-голямо внимание обърнах на "Песента на колелетата"
Както каза някой по-горе,ще поживеем,ще видим!
Дано не ни режат много
Както каза някой по-горе,ще поживеем,ще видим!
Дано не ни режат много
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Пф, егати късметлиите. Нас на изпита миналата година ни пуснаха след час и половина чакане отпред, след което вътре чакахме още поне час и изпита почна в 9:30 някъде (ако не и по-късно). Да не говорим, че в залата в която бях аз изпита започна последен, защото нашия пич, дето провеждаше изпита закъсня зверски.vasko написа:А мога - викат ни час по-рано, а ни пускат 20 минути преди 08:00![]()
ПС За изпита по английски става дума.
Аз мога Доволно да се оплача
, излезнах си в 8:20
, очаквах смирненски, вапцаров, елинчо..
когато съм добра съм много добра, но когато съм лоша съм по добра...
http://www.mvr.bg/
http://www.mvr.bg/
Exactly... Повечето хора на изпитите са винаги родители и изключително много пречат на организацията за влизането и т.н. Дори когато бях в ПУ на всички изпити майките дори се бутат да влизат с децата все едно ще им пишат темата. Вземете се в ръце, родителите ви няма да са с вас постоянно ако ви приемат в София, peopleeee. А най-абсурдното е когато видя детето с мама, тати, баба, дядо, брат, сестра и всичките го изпращат на изпита все едно няма да го видят никога повече.vasko написа:едит: Хора, не пораснхте ли та като тръгнах да влизам и се позабавих и отвънка гледам от по-общ план фрашкано с родители
Аз писах върху цитатите 7 страници и искрено се надявам да съм направил нещо, защото на тях не мога да съм сигурен какво съм направил.
Последно промяна от GombeTo на 24 Юли 2007, 09:31, променено общо 1 път.
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз се чудя обаче..... комисията... с кой акъл дадоха пак Далчев... "пазачите" в мойта зала дори му сбъркаха името... написаха го дЕлчев.. и не повярваха на 20 момичета и 3 момчета, които ги убеждаваха през зъби, че е с А... ходиха да проверяват.. и на това ако не му кажеш "известен български автор"... здраве му кажи....
Писах върху цитатите. 11 страници. Вече обаче не съм доволна, защото се оказа, че съм разглеждала поставения въпрос от друг ъгъл... грамотността ми е на 6, но личното ми мнение може да не се понрави на някой квестор и да ми видят сметката... Не се израдвах на Йовков. Исках "Тютюн" или "Бай Ганьо", Вапцаров, Смирненски, Гео Милев...
Дано съдбата бъде благосклонна.... надеждата умирала последна, казват
Писах върху цитатите. 11 страници. Вече обаче не съм доволна, защото се оказа, че съм разглеждала поставения въпрос от друг ъгъл... грамотността ми е на 6, но личното ми мнение може да не се понрави на някой квестор и да ми видят сметката... Не се израдвах на Йовков. Исках "Тютюн" или "Бай Ганьо", Вапцаров, Смирненски, Гео Милев...
Дано съдбата бъде благосклонна.... надеждата умирала последна, казват
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Не знам и не мога да си обясня защо всички възприемат темата за толкова лесна! Аз съм горе-долу доволен, но специално пък мотивът за спесението си е супер сложен и философски..Дано не стане както миналата година на Създаване и укрепване по история и по-миналата на Тютюн по л-ра
Всички супер щастливи, накрая всички плачат
Дано ние да не сме от плачещите... 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
за родителите, а питаш ли ни нас, какво е като те искат да идват... опитай се да погледнеш от другата кула... ужасно е, но все пак са родители, те отнас повече се притесняват...
пък гаджето на няк`ва мацка си говорило с майка ми цели 5 часа
пич се оказа.... по темата писах за Йовков, много благодатна тема, фокусирах се върху "Песента на колелетата", "През чумавото" направих аналогия с "Чумави" на Славейков, " Шибил", "Индже", " Албена", "Другоселец", "Серафим" и "По жицата", а да и "Българка". Ужасно ми е заключението... но съм доволна, дано изкарам.

Последно промяна от Nukta на 13 Юли 2007, 18:04, променено общо 1 път.
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness