Аз не започвам темите!!! Някой други субекти се правят на интересни като отварят теми колко била велика София и колко посредствени били хората от "провинцията". Там фигурират моите мнения! Сам не съм почнал да правя такива теми.Jamesmagno написа:Като са ти болни теми, защо ги засягаш и защо принуждаваш всеки, който влезе във форума да чете за тях под всяко твое мнениеВнимавайте, че Варна и "провинцията" са ми болни теми!![]()
Аз не говоря за мненията с цел "забава". Говоря за тези по сериозните теми, където доста от съфорумците си позволяват ярко да критикуват други съфорумци, позволяват си да ги обиждат и всичко това обикновено стои без капка доводи или с видимо посредствени такива...Jamesmagno написа:Първо - бая хора обиждаш значи...Мненията без нужната аргументация са безмозъчни и нека всички, които пишат такива, да се смятат за лично обидени от мен.
Второ - бая хора влизат в този, а и в други форуми, за да се забавляват. Последното нещо, което им трябва е някой, който им държи сметка как се изразяват и демонстрира претенции по отношение на аргументацията им, дори ги нарича "безмозъчни". Хората се оплакват от това, че трябва да се пънат в учебно и неучебно време и да разтягат локуми, а ти ги караш да се обясняват. Мисля, че им е достатъчно...Да не говорим, че по този начин обявяваш себе си за по-малко безмозъчен от всеки, който няма особено желание да се аргументира, заявявайки еднозначно, че всеки твой пост е подкрепен от солидно количество доводи. Възможно е, разбира се, да си един от онези хора, които критикуват дадена общност, без да спират да се идентифицират с нея, но ми се струва по-малко вероятно да обвиняваш самия себе си толкова открито, тъй че приемам първото за вярно.
За въпроси с друг вид лично мнение (примерно: коя песен харесвам) не очаквам аргументация, освен ако не си я поискам, но и там бих се съгласил, ако няма такава.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"