Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
trnu написа:знам че ще се повторя но някой все пак да пази миналогодишния изпит от УНСС, разбрах че СУ ги крият ама поне за УНСС?? изпита е в неделя и исках да метна едно око как е бил... моля!
Влез във форума на УНСС и потърси.Там би трябвало да го има!
Остават 3 дни до изпита.., дори и по-малко от 3 са вече.. За кой компонент преговаряте най-много - есета ли пишете, изрази за Cloze Test-a ли учите, или.. сте хванали някоя граматика за Error Id... аз лично... от всичко по малко, пък.. ще видим на 19-ти къде ми липсват най-много знания.
ПС: Някой от вас явява ли се в Събота във ВТУ по англ. език. Аз ходих и.. изпита беше направо елементарен,от 800 човека(някъде толкова бяхме), минимум 250 шестици ще има сигурно...
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!
Изпитът във ВТУ беше лесен, да, ама Cloze Test-a елементарен ли ти се стори? Щото на мене не... Имаше доста неща, за които се колебаех и които не знам дали са ми верни. Там за радиото имаше едни по-гадни, в началото на текста... Иначе останалите неща бяха доста лесни. А за изпита в СУ аз основно есета пиша в последно време, щото 40 минути са наистина малко и много се притеснявам дали ще ми стигнат да напиша свястно есе.
Не се притеснявайте за времето, ще ви стигне. Това разбира се не означава да се отпускате, просто на самия се концентрирайте върху задачите максимално и ще се справите.
Успех!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аз за Cloze Test-a се колебаех дали fog was lifting или was soaring from. А също и дали her loved times или her favourite times... за друго не се сещам.. А за радиото - tuned, не може да е adapted.
А относно есето за СУ.. 40 мин. ми стигат, ама.. проблема ми е, че на места задрасквам и.. сигурно и заради това могат да ми отнемат точки
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!
az li sum tuka ili suvsem se oburkah no ot knijka 1 ,error identification -21 pri otgovor b za6to e sega6no vreme ivuob6te kakvo e tva singza6toto az se oburkah 4e ako e sega6no trqq da e za 3to lice. neznam vie kolko i kakvo u4ite i s kakvo 6te vlizate no az se molq za 4.50-4.60 i daje malko me e sram ama ne6to toq ezik nqma nau4avane
добре аз искам да ви питам, какво по специално трябва да има в есето за да го оценят за 20точки? аз си мислех че пиша добри есета и учителката ми го потвърди и после ми даде 16 точки
смисъл не мисля че 16 точки са за добро есе? като се изключи лошия ми правопис и факта че никога не дават точката за оригиналност, кажете на какво да наблегна, за да го подобря??
Мисълта ни освен, че трябва да се рее и да лети, трябва и да бъдем сигурни в конструкциите които ползваме Това според мен е най-важното за получаването на максимален брой точки
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.
Не искам да ви напрягам допълнително хора, ама и аз миналата година си мислех че мога да изкарам доста точки на есето обаче те проверяващите свалят точки даже за незначителни неща...а иначе ако си вкараш мислите в главата даже ти остава време да си го провериш.Само не се панирайте и ще ви стигне времето.Айде успех и да успеете да влезете каквото най-много искате