плс!
Изпит по АЕ от 2006
Модератор: Boromir
Изпит по АЕ от 2006
някой знае ли къде мога да намеря изпита по АЕ от миналата година и изобщо от предишни години? миналото лято ги имаше в сайтовете на университетите ама сега ги няма... молбата важи и за УНСС, и за СУ!
плс!
плс!
Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки. За първи път такова постижение, иначе.. едва до 43-44 се домогвам 
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!
You will never win if you never begin!
You will never win if you never begin!
50 точки? Ти си вундеркинд!BeTka` написа:Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки. За първи път такова постижение, иначе.. едва до 43-44 се домогвам
If you are too wasted to remember, it never took place!
И аз на последния тест имам най-висок резултат - 3 грешкиBeTka` написа:Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки. За първи път такова постижение, иначе.. едва до 43-44 се домогвам
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Ако наитина от 5-тата книжка изпита е миналогодишния страшно ме е яд, че не съм се родила с една година по-рано, понеже вчера като го правих и имам 50 точки.
Това е тестът от 2004, ако не се лъжа - беше бум, около 150 отлични оценки, дето никога не е било такова чудо в СУ. В резултат - високи балове, три и петдесет не стигаше за нищо, и изобщо щастие, ама леко измамно. Миналата година не беше чак толкова стандартно
Това е тестът от 2004, ако не се лъжа - беше бум, около 150 отлични оценки, дето никога не е било такова чудо в СУ. В резултат - високи балове, три и петдесет не стигаше за нищо, и изобщо щастие, ама леко измамно. Миналата година не беше чак толкова стандартно
добре, а искам да питам за СУ максималния брой точки е 90, ама как се изчислява оценката, защото не съм гений и съм далече от идеята да получа всичките 90... (освен ако просто не съм разбрала толкова години за скрития си потенциал
ама пак шанса е малък!
)
някой знае ли как? по колко се умножават точките и на колко се дели??
някой знае ли как? по колко се умножават точките и на колко се дели??