Със сигурност не са квесторите 100 %, на тях няма какво да им пречат листовете по темите, още повече че са били оставени учебниците ти на указаните за това места.Да къса листове от учебниците и то със темите които са се паднали това за мен може да го направи един злобен,ограничен и прост човек, или човек които е доста завислив.С една дума простак!!!!Не се ядосвай знам че е гадно,но ако трябва ще си вземеш нови учебници и ще внимаваш къде ги оставяш.cufff написа:Btw искам да се оплача, някой ми сви листовете от учебника с темите от изпита във Варна. Бях си оставила два учебника на масата с чантите и като свърших с изпита реших да видя какво съм направила и листовете с гръбначен мозък и прокариотни кл. бяха скъсани. Най-тъпото е че не са квесторите 100%.
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Между другото, гледам, че на сайта не е качено разпределението по зали за биологията, но в мойта персонална информация ми я има залата. ^^
Ако действително инфото е вярно (нямам им много доверие xD) значи съм в Ректората, централната част, зала 160. =)
Ако действително инфото е вярно (нямам им много доверие xD) значи съм в Ректората, централната част, зала 160. =)
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не бях на изпита, нищо че съм от Стара Загора. Кандидаствам само София и Пловдив за Молекулярна биология. А и не знам какви теми са се паднали. В Пловдив вчера бях и според мен темите бяха лесни.aleksander :Аз съм в ректората северно крило 4 етаж зала 292.
И аз съм там.Ще сме 85 души Tи беше ли днес на изпита в Стара Загора ?Видях,че си от там.Хубави теми се паднаха
P.S Видях темите. Първата тема е горе-долу лесна, втората малко е дългичка, а за трета просто нямам думи.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- simona_baby
- От дъжд на вятър
Изменчивост и развитие на екосистемите, само че конспектът тогава не включваше 8ми класkarmensita написа:Наистина е излезнало разпределението за изпита по Биология в понеделник, но по Химия 1 ... няма информация. Дано забележат и да я набавят, че лоша работа. Но все пак има още време.
Някой знае ли какви теми са се падали минали години на изпитите по Биология в Софийския университет ?!
Кофти е да си порастнал.
- simona_baby
- От дъжд на вятър
-
ucTuHckaTa
- В началото бе словото
- simona_baby
- От дъжд на вятър