Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Аз знам само че популация не се получава след оплождане в отделителната система.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
meel
От дъжд на вятър

Мнение от meel »

Methuselah написа:Аз знам само че популация не се получава след оплождане в отделителната система.

:lol: :lol: :lol: кефиш
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Такмо се връщам от МУ-Плевен,паднаха се страхотни теми,с нетърпение чакам резултатите по биология :) Остава утре в Ст. Загора,някой ще ходи ли там?
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

simona_baby написа:Такмо се връщам от МУ-Плевен,паднаха се страхотни теми,с нетърпение чакам резултатите по биология :) Остава утре в Ст. Загора,някой ще ходи ли там?
На мен ми се оплаваха, че изискванията им за вътрешната течна среда били съвсем различни от тези за София и Варна
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Аз знам, че конспектите по биология и химия са еднакви само за София и Варна. А за другите градове, като Половдив, Ст. Загора и Плевен има още материал ( учат се още 26 теми по Органична Химия...), гадничко е.
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

знаете ли къде ще се проверяват в нета резултатите от МУ-софия? че сайта им е.... ужасен :?
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

А защо няма въобще химия 1 в списъка с изпити??? Обаждах се на учебен отдел.......щели да го сложат има време..... :? :x
alibaba
В началото бе словото

Мнение от alibaba »

в сайта на му-софия има опция прием и след това текуща кампания
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

В разпределението по зали и собственото номерче излизат един ден преди всеки изпит (поне така съм забелязала). Значи има поне 4-5 дена, докато излезнат разпределенията за изпита по Химия 1, но преди това да очакваме за Биологията.
alibaba
В началото бе словото

Мнение от alibaba »

следващата година ще кандидатствам с биология и химия -препоръчайте ми уроци или курсове.успех на всички кандидатстващи!
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

doctors написа:2.Транслация-Биосинтез на Рнк.
Надявам се това да е техническа грешка,защото ако не е -обърна централната догма на молекулярната биология, формулирана от Ф.Крик с главата надолу. Ако изцепиш подобно нещо на изпитите в катедра Биохимия при доц.Оджакова, ще те скъса без да ти казва защо.Сам трябва да се сетиш.
ИзображениеИзображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

ахахах представяш ли си я вярно оджи "напуснете, какво правите в тази специалност" хахах
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

Europa написа:
doctors написа:2.Транслация-Биосинтез на Рнк.
Надявам се това да е техническа грешка,защото ако не е -обърна централната догма на молекулярната биология, формулирана от Ф.Крик с главата надолу. Ако изцепиш подобно нещо на изпитите в катедра Биохимия при доц.Оджакова, ще те скъса без да ти казва защо.Сам трябва да се сетиш.
Извинявам се,но от бързане не съм погледнал какво сам написал.
Транскрипция-Биосинтез на Рнк е верното!!!!.Сега го видях и веднага го поправих!!!Така че не ми казвай кои какво щял да ми напише ако обичаш!!!!Защото от бързане всеки може да обърка нещо нали така?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Скалпел, моля написа:Аз знам само че популация не се получава след оплождане в отделителната система.
това преобарна възгледите ми за живота
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Btw искам да се оплача, някой ми сви листовете от учебника с темите от изпита във Варна. Бях си оставила два учебника на масата с чантите и като свърших с изпита реших да видя какво съм направила и листовете с гръбначен мозък и прокариотни кл. бяха скъсани. Най-тъпото е че не са квесторите 100%.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”