Английска филология 2

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Irreversible
В началото бе словото

Мнение от Irreversible »

Ние в първа група сме като мини мафия :lol:
А колкото до ученето, не знам как ще го взема този изпит , но все пак има още 5 дена - за тях чудеса може да се случат, ако не - септември пак ще се гледаме :)
Give me all the peace and joy in your mind
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Don't despair, we will prevail! :D
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
melt with the stars
В началото бе словото

Мнение от melt with the stars »

Irreversible написа:А колкото до ученето, не знам как ще го взема този изпит , но все пак има още 5 дена - за тях чудеса може да се случат, ако не - септември пак ще се гледаме :)
вярно си е-5 дни си е цяла вечност,обаче да ви кажа,аз колкото повече време имам,толкова повече се мотая :lol: :lol: :lol: и накрая вече съвсем не ми се учи :wink: ,та по-добре да минава
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
espiritusanto
В началото бе словото

Мнение от espiritusanto »

Някои знае ли дали на изпита по Лингвистичен Дебат се теглят теми (и колко на брой) или преподавателя ги избира предварително?
Аватар
fauvist
В началото бе словото

Мнение от fauvist »

Някои знае ли дали на изпита по Лингвистичен Дебат се теглят теми (и колко на брой) или преподавателя ги избира предварително?
Май избирахме между 3 теми, избрани от преподавател.
...от твоята уста в божийте уши. Що е то?
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

А изпитът (лингв. дебат) от 9 или 13 часа беше, че нещо се получават разногласия?!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

13h, 65 зала.
Боян Биолчев
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Wow, сутринта се чудех дали съм минал Синтаксиса, а то имам 5 :shock:
Май този път ще пропусна ученето през Септември :) Пожелавам го и на останалите ;)
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Здравейте :) Искам да помоля някой да ми каже името на една ваша преподавателка-доколкото знам предава на АФ и все някой трябва да я знае ... дето я викат постоянно за превод в Шоуто на Слави,на финала на Music idol с INXS също я бяха викнали :) Доста симпатична,с червеникава коса май беше ... ама съм сигурна,че се сещате де :) Надявам се,че ще ми помогнете :) 4а0о
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

И аз знам, че уж е при нас, но никога не съм я мяркал. Абсолютно никога.
Теодоря някоя-си май беше.
Боян Биолчев
blessing
В началото бе словото

Why?!

Мнение от blessing »

Някой може ли да ми каже защо конспекта с 26 въпроси по лингвистика се превърна в скрап и си изфантазираха нови 2 темички на изпита? Беше много очарователна изненада. От мойта група точно 5 (пет!!) човека не са скъсани.

А да, и още нещо - ако имаш въпроса с групата езици развита перфектно, но по другия въпрос не си писал, това за 2 ли го броят?
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Why?!

blessing написа:Някой може ли да ми каже защо конспекта с 26 въпроси по лингвистика се превърна в скрап и си изфантазираха нови 2 темички на изпита? Беше много очарователна изненада. От мойта група точно 5 (пет!!) човека не са скъсани.

А да, и още нещо - ако имаш въпроса с групата езици развита перфектно, но по другия въпрос не си писал, това за 2 ли го броят?
1. Не се е превърнал в скрап. Багашева обясни: понеже Филипов не успя да предаде всичките си теми, конспектът с 20 въпроса (ти не разбра ли, че официално отпаднаха шест?!) се смалява допълнително, заради намаления брой лектори един вид. Другото: никой никога не е казвал, "темите ще са формулирани 1 към 1 от конспекта", нали?
2. Ти коя група си?
3. Да, изглежда за 2 го броят. Това, което Събев повтори няколко пъти е, че езиците са ти една трета от оценката. Съответно: при тема за двойка тя се смята не за една, ми за две двойки, и ти трябва поне 5 на езиците, за да имаш тройка (шестицата, спец. за езиците пък си е бахти фантазията, защото, в случая с Уест германик, за да се развие перфектно това нещо трябва да се чете и от 2те места).. бе, прави си сметката.
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

1. Добре де, 20 въпроса. Просто това число ми е останало в главата. Обаче 2-те темички ако просто са били преформулирани, то аз изобщо не загрях с кои въпроси са свързани. Защото помня, че специално гледах под лупа формулировките и с радост установих преди изпита, че 7те аспекта на контекстуалност не са изришно включени в никое заглавие. При което с един маркер ги зачеркнах от тетрадката :) Весело, а?

2. Четвърта.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

19 е изцяло за the seven standards, а в 20та също са застъпени, но не всички.
Съгласна съм единствено, че ни позабиха с това Arrange them... Неочаквано си беше... явно оттам са рязали най-много, не зная.
Ти щом си четвърта явно се познаваме? Аз съм втора, но през втория семестър карахме практически английски с вас :)
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

Мне, едва ли се познаваме. Ти може да си ходил(а) на практически, но аз цял семестър не стъпих. 3 по милост на участие, задето знаеха, че съществувам (бонус пред "мъртвите души" от списъците)

Значи за това ставало дума в 19-ти :D Аз какви локуми разтягах за знака СТОП, че и той бил текст...
Заключено

Обратно към “ФКНФ”