Повишаване на оценка
Модератор: sientelo
-
velina_budakova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Повишаване на оценка
Някой може ли да ми каже как става повишаването на оценката. Трябва ли да се подава предварително молба ?
-
velina_budakova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
velina_budakova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аууу абсолютно!Айде,тази нашата Агова е симпати1на на моменти,ама от месец е в отпуска и се наложи да питам една доста груба и изнервена женица /слаба,висока и съсухрена/ дали има вече донесен протокол за един изпит.При положение ,че го няма разлепен никъде от месец е нормално да се занеса там и да питам.А тя викайки едва ли не ме пита как може да съм толкова нахална да искам да си знам оценкатаи че не било нейно задължение да ни осведомява..!Ами да питам тогава ректора,а?явор написа:Ти в наш'та канцелария ходил ли си... Там предпочитат да те убият, вместо да ти помогнат!
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Такова е отношението на много места в България, събудете се и не се шашкайте толкова. Дали заради ниското заплащане или си е черта... Аз се чувствам истински щастливец поради факта, че 3 пъти съм ходил при нашата инспекторка и винаги се е отнасяла добре с мен.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
може би зависи от твоето отношение също,за Янакиева в ИФ какво ли не са ми говорили,но с мен винаги се е държала човешки,никога не ме е поглеждала накриво дори и никога не ме е мотаела,а не съм ходила 1 и 2 пъти при нея...дори и извън работното й време ме е приемала и то с усмивка едва ли не
когато се стараеш да се държиш вежливо и мило и от другата страна ще ти отговарят със същото
ама като цял ден се занимават с келешчета нормално е да се поизнервят малко
.....и защо ли ми се струва,че темата беше за друго нещо.... 

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"