Я кажи как трябва да бъде обяснено всичко както си трябва логически? Щото и аз така логически я написах ама не знам дали е както си трябва.pure poison написа:хах мерси как може 10 пъти да правя 1 и съща грешка и да не я видя...А нали няма проблем ако съм решила 12 не с Коши ами логически, като съм обяснила всичко както си трябва
Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
StrongDevil
- В началото бе словото
- pure poison
- В началото бе словото
ще ти дадат стотни
http://img.data.bg/i.php?show=458727&ctrl_id=tubs3m#img нешо подобно ми беше решението,ама по-подробно описано, особено накрая-че неравенството се изменя в завицимост от ст-та на а и затова ги разглждам и 2те и т.н.
http://img.data.bg/i.php?show=458727&ctrl_id=tubs3m#img нешо подобно ми беше решението,ама по-подробно описано, особено накрая-че неравенството се изменя в завицимост от ст-та на а и затова ги разглждам и 2те и т.н.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- slacker``
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А добре за грешка в сметката колко отнемат?
На 2-ра съм го оакал и не съм сметнал правилно x^2 (x е от означенията AL=5x,BL=4x).
А другата глупост, пак в лесните задачи, на 5-та съм умножил по знаменателя... То, между другото, във втория случай може да се умножи по x-1, ама не съм писал, че x-1>0, защото x>1. За нея ще дадат ли някакви точки?
А на 9-та основата равнобедрен трапец с ъгъл при AB 60 градуса ли е?
Ужасно ме е яд, направо ще се спукам, изпуснах си добрата оценка, а темата за съжаление беше изключително лесна и очаквам високи оценки и респективно балове
На 2-ра съм го оакал и не съм сметнал правилно x^2 (x е от означенията AL=5x,BL=4x).
А другата глупост, пак в лесните задачи, на 5-та съм умножил по знаменателя... То, между другото, във втория случай може да се умножи по x-1, ама не съм писал, че x-1>0, защото x>1. За нея ще дадат ли някакви точки?
А на 9-та основата равнобедрен трапец с ъгъл при AB 60 градуса ли е?
Ужасно ме е яд, направо ще се спукам, изпуснах си добрата оценка, а темата за съжаление беше изключително лесна и очаквам високи оценки и респективно балове
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- pure poison
- В началото бе словото
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- slacker``
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Добре де, кажете все пак долу равнобедрен трапец ли е? Защото съм я решил донякъде, искам да знам дали е вярно поне.pure poison написа:и аз в началото се заблудих че няма ама после се усетих и си реших задачката(9та де)
Edit: Видях, такъв трапец е - малко не ми е достигнало да реша задачата
Последно промяна от slacker`` на 12 Юли 2007, 17:42, променено общо 2 пъти.