За триене.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За триене.
Разбрахме се, вече няма нужда да седи 
Последно промяна от Паган на 12 Юли 2007, 16:46, променено общо 2 пъти.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ако нямаш какво хубаво да кажеш,по-добре не казвай нищо!познавам хора,които на 11-12 години почнаха със запоите и оргиите,а ако се вгледаш в днешната младеж тези индивиди преобладават....това,че си моралист и консервативен не ти дава право да обиждаш и осъждаш наляво и надясно хората!!!много се дразня на заяждачи,момичето може да си прави,каквото си поиска и ти нямаш никакво право да я обиждаш по този начин!а и самия факт,че помни всичко от онази нощ е достатъчно доказателство,че напиването не е било особено сериозно...и пак си погледни поста в оная тема,ако "курвенските душички" не целяха лична обида здраве му кажи!то си беше чисто злобно заяждане
ПП:след като нямаш намерение да се извиниш на момичето тази тема ми се вижда напълно безсмислена и предлагам да изчезне,щото със заключване май не става,гадориите пак си остават да им се "радват" хората
ПП:след като нямаш намерение да се извиниш на момичето тази тема ми се вижда напълно безсмислена и предлагам да изчезне,щото със заключване май не става,гадориите пак си остават да им се "радват" хората

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър