В разцвета на моя пубертет

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

В разцвета на моя пубертет

Мнение от radja »

това е темата, в която може да споделите някои от най-култовите си пубертетски изцепки- т'фа са кофти обяснения в любов, малки жабки в аквариумчета, скокчета в рекички, напивания с другарчета, а бе въобще, всичко, което сега ви кара да си помислите "копеле, къде ми е бил акълът???"
(=
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Беше лето 2001-во... аз, в крехката 14 годишна възраст... мощно напиване... де факто, за пръв път самичка се справих с шишенце Абсолют Боровинка! (то май май вече не се и произвежда). Някакъв домашен купон в забравен краен квартал. Усамотих се в спалнята, уж да ми стане по-добре. Дойде един тип. Ама много ми беше лошо... КОПЕЛЕ, КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛА?! "Искам да си ходя" - "Ми ще те закарам" - "Ми добре..."
Патка. Качих се в непозната кола с непознат човек. Цяло чудо е, че не ми направи нищо. Някаква пияна малолетна му се качва в колата... не ми се мисли какво можеше да ми направи...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

MERCES_LETIFER написа:Беше лето 2001-во... аз, в крехката 14 годишна възраст... мощно напиване... де факто, за пръв път самичка се справих с шишенце Абсолют Боровинка! (то май май вече не се и произвежда). Някакъв домашен купон в забравен краен квартал. Усамотих се в спалнята, уж да ми стане по-добре. Дойде един тип. Ама много ми беше лошо... КОПЕЛЕ, КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛА?! "Искам да си ходя" - "Ми ще те закарам" - "Ми добре..."
Патка. Качих се в непозната кола с непознат човек. Цяло чудо е, че не ми направи нищо. Някаква пияна малолетна му се качва в колата... не ми се мисли какво можеше да ми направи...
...ъ, бебе ?! :roll:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Аз пък имам перманентна амнезия ото този период, нямам забележителни спомени от този период, дори не знам дали въобще е имало такъв в живота ми, може и да съм порастнала преждевременно и да съм го прескочила :shock:
Като птичка в небесата :)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

sientelo написа:Аз пък имам перманентна амнезия ото този период, нямам забележителни спомени от този период, дори не знам дали въобще е имало такъв в живота ми, може и да съм порастнала преждевременно и да съм го прескочила :shock:
И при мен така. Ама че сме скучни :lol:

П.С.: аз пубертета го карам сега :lol:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Циндил-Пиндил написа:
sientelo написа:Аз пък имам перманентна амнезия ото този период, нямам забележителни спомени от този период, дори не знам дали въобще е имало такъв в живота ми, може и да съм порастнала преждевременно и да съм го прескочила :shock:
И при мен така. Ама че сме скучни :lol:

П.С.: аз пубертета го карам сега :lol:
Браво, дори мога благородно да ти завидя :arrow: аз не мога да се похваля със същото :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

И аз имах много скучен пубертет. Бях пълен аутсайдер, не излизах никъде, не признавах нищо друго освен Нирвана и хеви метъл, карах се с всичките ми съученици и вечно бях персона нон-грата в класа.
Нямах компютър и си пишех писма с хора от цял свят. Хартиени.

А, да - и ходех по планини пвече отколкото сега.

Я да видим за нещо интересно...хъм...не, определено не се сещам! :roll: :roll:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Предполагам тая тема като цяло е насочена към по-старшите в форума, тъй като да говоря за "далечния пубертет" от моите 18 години е просто нелепо и забавно :)
За интересни случки... Мога да се сетя нещо подобно на Акулката от по-горе, като бях на 14 (или може би навършени 15) отидох с хора, с които се познавах само от 1 среща на пица до Пловдив за 1 нощувка. Нищо не ми направиха, а нещата като цяло след това се развиха много добре :)
За напивания с другарчета, бяха доста редки, но може би най-запомнящото ми се беше с някакво бяло вино, когато не знаех какво е това, пих много, другото са ми го разказвали, но е имало някакви среднощни разходки по разни поляни само по долни гащи, загубих си и ключовете тогава, а вратите в апартамента на приятеля, дето ставаше цялото действие бяха паднали от пантите. Странно защо :D Оттогава и вино всякакво не пия де.
Още нещо, което не смятам за изцепка, а по-скоро за глупост - 9ти клас би трябвало да е, отвориха тамън Матрицата 6 в Деница и имаше 2 седмици безплатно джиткане. Вместо на даскало, първа смяна прекарвах в Матричката, след това хапвах нещо набързо и вечерта до към 7 пак там. И така сигурно 2 седмици тамън, добре че класната беше супер печена и не задаваше много въпроси :roll:
Ех, спомени, спомени, ако се сетя нещо по-ярко, ще пиша отново.
medicate, medicate
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Vintersorg написа:И аз имах много скучен пубертет. Бях пълен аутсайдер, не излизах никъде, не признавах нищо друго освен Нирвана и хеви метъл, карах се с всичките ми съученици и вечно бях персона нон-грата в класа.
Нямах компютър и си пишех писма с хора от цял свят. Хартиени.

А, да - и ходех по планини пвече отколкото сега.

Я да видим за нещо интересно...хъм...не, определено не се сещам! :roll: :roll:
На мен ми звучи много по-интересно, отколкото да ти залинее задника пред компютъра ;)
Пък и толкова романтично да получаваш хартиени писма.. Аз вече дори си се радвам на сметките за телефона, защото са адресирани до мен и са на хартиен носител.. Какво като са от Вивател :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

MERCES_LETIFER написа:Беше лето 2001-во... аз, в крехката 14 годишна възраст... мощно напиване... де факто, за пръв път самичка се справих с шишенце Абсолют Боровинка! (то май май вече не се и произвежда). Някакъв домашен купон в забравен краен квартал. Усамотих се в спалнята, уж да ми стане по-добре. Дойде един тип. Ама много ми беше лошо... КОПЕЛЕ, КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛА?! "Искам да си ходя" - "Ми ще те закарам" - "Ми добре..."
Направил е, ти не си спомняш.

Вин, наистина е хиляди, не, милиони пъти по-хубаво
да си пишеш писма с хора от цял свят и да ходиш по планините,
отколкото да се напиеш на 14 години и да те е*ат разни непознати.

П.П. Към останалите от форума:
Айде недейте си показва курвенските душички тука,
не ми споделяйте, че сте правили секс за първи път на 13,
че сте се напивали с бащите си на 14 и т.н и т.н :evil: *много бясна иконка*
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Мда...знам. Аз именно затова нямам и истории за тази тема. :lol:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Паган написа:
Направил е, ти не си спомняш.

Вин, наистина е хиляди, не, милиони пъти по-хубаво
да си пишеш писма с хора от цял свят и да ходиш по планините,
отколкото да се напиеш на 14 години и да те е*ат разни непознати.

П.П. Към останалите от форума:
Айде недейте си показва курвенските душички тука,
не ми споделяйте, че сте правили секс за първи път на 13,
че сте се напивали с бащите си на 14 и т.н и т.н :evil: *много бясна иконка*

По същото време (лето 2001) и аз разменях ПИСМА (мирис на хартия, плик, разкривен почерк, романтика!)... и още разменям. Или ти си мислеше, че тези неща са взаимоизключващи се?
Забележката ти е тотално неуместна. Говорим за глупави грешки (и смешни, надявам се), които всеки е правил... които за 13-14 са нормални... по-добре тогава да си удариш главата, струва ми се... тогава, нека те заболи, но да се научиш...
И не съм курва. И не съм била. Предполагам е безсмислено да казвам, че ако ме познаваше, нямаше да ти хрумне да ме обвиняваш така. Както и да е, очаквам извинение!
П.С. Пък в колко други теми съм писала, че съм от планински град и обожавам да ходя по планината. Айде, че ми омръзна да си променям поста
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 12 Юли 2007, 14:58, променено общо 1 път.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

А пък аз като бях на тли и се напих и ме е*аха... отзад! Хихи, много е забавно, нали?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :diabloanifire: :thin: :whdat:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

олигавихте се. ама темата е пубертетски истории нали :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

На един лагер в равда преди няколко години аз и още двама тичахме голи - по чорапче из една детска дискотека... Разни дечица почната да ни гонят и искаха да ни пипнат :lol: :lol: :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Заключено

Обратно към “Хоби и Забавления”